No z Cyrylem akurat lepiej :) bo ten Alan to sam nie wiedział czego chce i w sumie taki lalusiowaty :). Ale Beata to też nie lepsza, też nie wie czego chce albo w danym momencie wie a później już nie, zmienia zdanie, bawi się w kotka i myszkę i znów to samo :P I ma 100 pomysłów na minutę. Pewnie Alan jeszcze się będzie przewijał, może bedzie z Cyrylem rywalizował o Beatę ale pewnie Beti będzie z Cyrylem.
Beata akurat ma taka byc bo to postac komediowa wiec nie moze byc calkiem normalna ;) ale Alan poza tym ze ma ladna buzie to dosc mialka postac, bez jaj. Cyryl tez jest kopniety, wiadac, ze rowniez ma rys komediowy wiec pod tym wzgledem znacznie lepiej z Beata
No tak to prawda :). Mnie tak nawet śmieszy ta Beatka i faktycznie nie może być "normalna", to już nie byłoby to samo. A to prawda że z Cyrylem lepiej się dogadają i pewnie będzie śmiesznie :). Alan zdecydowanie bez jaj. :P
Cyryl przypomina z zachowania Filipa więc mógłby być tym bardziej że Beacie wielokrotnie nie wychodziło z Filipem,więc jakiś nowy facet byłby wskazany.Allan pewnie bardziej pasuje kobietom,w końcu fizycznie atrakcyjniejszy od Cyryla,ale dla reszty lepszy serialowy Cyryl.
no nie wiem - ja tam wole patrzec na Obuchowicza niz takiego slodziaka bez ikry
No i okazuje się że z trójki facetów co ostatnio pojawili się w życiu Beaty,tylko ten Alan prezentował jakiś poziom.Eryk jak najemnik,a Cyryl jak łajdak pragnący zemsty.Mimo wszystko przesadził,bo jemu chodziło o seks a Beata się zakochała,Mikser znowu zabawił się w rycerza niczym Paweł,a Luiza już widzi że mają romans,Luiza niedawno wielkie kompleksy,a już na ostro pociska po Beacie i rozkazuje Mikserem.
Jowita pękła by z dumy,gdyby zobaczyła jak Luiza w ostatnim odcinku objechała Beatę,przesadziła i to ostro.Tym bardziej że jak inni z nią tak,ta była załamana.
Tak sie zabawil w rycerza ze nawet calej walki nie pokazali, zenada nowi scenarzysci
Nie wiadomo czy Beata zaraz ich odciągnęła od siebie,czy Cyryl tylko mu konkretnie oddał,a potem dumny wrócił do domu,czy Mikser najpierw dostał porządny cios,a potem pokonał rywala,czy po ciosie od Cyryla,był taki remis że bardziej się szamotali aż każdy poszedł w swoją stronę.W każdym razie,Mikser musiał dostać chociaż jeden silny cios w twarz,najlepiej byłoby pokazać jak po ciosie Miksera,Cyryl wstaje posyła mu bombę w pysk,Mikser pada a Cyryl widząc że rywal ma dość odchodzi z dumą.
Tak naprawdę Cyrylowi to tylko o seks chodziło, sam powiedział że nie lubi zobowiązań, a Beacie było to na rękę bo chciała tylko mieć dziecko, nie faceta, w Eryku się zakochała ale okazało się że to Cyryl go nasłał. A Alan i tak gdzieś zniknął i może był i tak najlepszy ale taki bez jaj, charakteru i też nie wiadomo co chciał. Powinna poznać kogoś nowego i to na dłużej. Tak sobie ostatnio myślałam że może Wojtek by do niej pasował? Ma charakter a przy okazji jest zabawny a jak się zakocha to nawet romantyczny jak wtedy do Pauliny. A mógłby poznać Beatę jak wpadnie do Bartka i pójdą razem na piwo oczywiście do barbariana. Może wtedy Wojtek zostanie w Wrocku i będzie mieszkał z Bartkiem- taka wymiana Artura na Wojtka który jest rozrywkowy. Paulina byłaby z Norbertem bo pasują do siebie a Emilia póki co odpoczywała by od Bartka, Bartek miałby nowe wątki w Wrocku.
Jeszcze też sprawa Malwiny. Teraz gdy nie ma Ryśka, ktoś powinien go w Wadlewie zastępować. I załóżmy że przybywa tak przystojny policjant i Malwina zaczyna się z nim spotykać a później wraca Rysiek i będzie rywalizacja między nim a tym policjantem o stołek, o to który z nich jest lepszym partnerem, o to który lepszym policjantem. I byłoby śmiesznie że dwie siostry są z dwoma policjantami.
Ja uważam że Eryk był jeszcze bardziej lalusiowaty niż Alan,a Cyryl po ostatnim numerze jest skończony,gość mógł być nowym Filipem,ale stało się inaczej.
chciałbym, żeby byla z Cyrylem. to byłby taki drugi Filip - świetnie by do siebie pasowali, ale niestety scenarzyści to zaprzepaścili ;/
No właśnie tak jak ja,ale wątek jest przegrany,bo co przyjdzie Cyryl i będzie udawał romantyka który zraniony nie był sobą gdy planował zemstę,tak samo Eryk też nie przyjdzie że Beata bardzo mu się podobała ale dał się kumplowi namówić na udział w zemście.Tylko Alan ma szanse na powrót,ale też wątpię żeby wrócili z nim
Beate mogliby juz odstawic na tak 20 odcinkow, bo nikogo nie pokazuja tak czesto jak Beate
Ten wątek mi uświadomił, jakie dziwne imiona wymyślają na siłę. Ja nie wiem po co, żeby absolutnie żadne imię się nie powtórzyło? A mamy jakiegoś Piotrka w serialu? Alan, Eryk i Cyryl, serio? (wliczmy w to jeszcze Natana).
Eryk to jeszcze spoko, sama znam, ale Alana nigdy nie poznałam ale wiem że zdarza się że dadzą takie imię. Jednak Cyryl czy Natan w ogóle się nie spotyka i wątpię by ktoś takie imiona dawał :). Prawda nie chcą by się powtarzały. No i też chodziło by te imiona były z alfabetu. A nie można było Adam lub Adrian, zamiast Bronek :P to Bogdan chociaż, zamiast Cyryl to Cezary bo Czarek to jeszcze normalne, Darek to jedynie było normalne, no a Eryk może być, mógł być Emil. Piotrka nie mamy w serialu :).
Adam to chłopak Kingi, ale Adrian już spoko! Bogdan, Czarek super propozycje. Ja to nawet Błażeja nie znam żadnego ;) za to Piotrków mnóstwo. Cóż, cieszę się że główni bohaterowie to Paweł, Bartek, Artur i Patryk. Jeszcze do kompletu Fabian! ;) Po co? W prawdziwym życiu jak jest paczka przyjaciół, to mogą być 2 Kasie albo Anie i jakoś ludzie sobie radzą z dogadaniem się :P
A zapomniałam że przecież jest Adam były Kingi :P. Jak mogłam- przecież to takie ciacho że wszystkie za nim lecą. No ale właśnie Adriana chyba nie było, jak nawet był to kiedyś dawno :P.
No masz rację że w prawdziwym życiu imiona się powtarzają :). Jest też Marek to dobrze. Też Kinga wybrała normalne imiona dla chłopców bo Maćków i Tomków jest pełno, Julek jeszcze więcej :). Ale Piotrków ja też dużo znam, Błażeja żadnego to fakt ;). Dużo Michałów też jest, Marcinów, Mateuszów. I chyba nawet też nie ma tych imion. Pawłów też jest sporo. Kasie, Anie to prawda że się zawsze powtórzą :).
A sorry akurat Michał jest :). Tutaj nie kombinowali z imieniem :) . Może z tymi Cyrylami itd tak kombinowali bo oni i tak na stałe nie zagoszczą :). Poza tym może się zdarzy że ktoś wyskoczy z dziwnym imieniem dla dziecka :P.
Mateusz też jest, ale może się powtórzyć imię, bo to i tak asystent karola, którego zresztą na razie nie pokazują.
Tak, mimo że Kingi nie trawię imiona wybrała spoko :)
Zacytuję piosenkę Hasioka [z cenzurą]:
"Kevin, ****, co to *** za imię,
Miałeś być Natan, Brajan albo Olivier"
Także wszystko jeszcze przed nami! ;) Oliviera nie było!
U kobiet spokój, poza Bereniką. Chociaż Jowita i Malwina też są chyba rzadkie, ale nie tak rażące ;)
No tak Berenika to już dziwne, mogli dać Weronika. No ale to już dawne czasy. To prawda że Jowity to chyba żadnej nie znałam. Dwie Dagmary i Malwinę znam ;). Jeszcze Marzenę. Z takich mniej spotykanych. Teraz za to nadają często imię Nikola :P. Oh God :P
A i jeszcze jedno ostatnie co chciałam dodać to że miałam znajomego Ariela :P. Polaka żeby nie było wątpliwości. Więc jednak ten Cyryl i Alan może nie tak źle :). I jeszcze był taki jeden ale wyleciało mi z głowy. No nic :) w każdym razie w tak w PM większość imion jest zwyczajna więc nie jest źle ;)
O proszę :). Ten drugi to był Rodżer przypomniałam sobie. Oczywiście jeszcze przez g byłoby do zniesienia :). Tak jak nie ma sensu dawać imion jak Brajan. Jak już tacy chcą być amerykańscy i europejscy i dać niepolskie imię to pisane jak za granicą. No ale cóż :).
Ja znam osobiście też Rogera! :D [przez G]. Co nie zmienia faktu, że w serialu to irytuje ;)
A ja jestem zdania, że powinno się spolszczać. Jesteśmy w końcu w Polsce ;) jak już ktoś ma szalony pomysł tak śmiesznie nazwać dziecko, to niech przynajmniej coś z polskiego zostanie ;P