No normalnie nie mogę już na niego patrzeć, Chamski tak sztucznie i drażniąco gra, że szok. ;/
Jak dla mnie to najciekawszy motyw z Gabrielem jest. Ciekawy jestem jak sie to skończy wszystko. A postac fajna i taka z charakterkiem. Fajnie gra :)
walsnie to najciekawszy motyw jest.... a Chamski gra dobrze.... psychopaci musza byc wlasnie tacy jak on:) tak mi sie przynajmniej wydaje... poza nim i szkola (blazej itp) nie ma obecnie nic ciekawego:)
Chamski gra dobrze! I ten wątek mi się podoba, wreszcie coś się dzieje. I jest dreszczyk emocji ^^ Szkoła też jest nawet ciekawa, ale teraz najlepszy jest motyw Gabriela oraz Pawła Marysi i Magdy
Ja nie wiem, kiedy psychopata chce nakręcić film ze swoją ofiarą, to chyba nie wywozi go na wały sto metrów od często uczęszczanego mostu, gdzie kierowcy mogą zobaczyć światła jego auta i związanego człowieka na ziemi. Psychopata trzyma takiego gdzieś na odludziu, pokazuje przyklejonemu do wózka inwalidzkiego facetowi drastyczne slajdy, nagrywa jego apel o uwolnienie, odgryza mu język, a potem podpala go i puszcza wózek ulicami miasta.
To akurat moja najmniej ulubiona część, motyw a'la Dollarhyde rzuciłam w ramach pierwszego skojarzenia. :P
Ale rozumiem, że jaki serial, taki psychopata. Nieszczęśliwie, przegapiłam motyw pojmania Gabrysia. Kiedy włączyłam wczorajszą powtórkę, Wojtek wprowadzał się do Emilki i ani on, ani ona nie sprawiali wrażenia zestresowanych tym, co się stało.
haha też mi przyszedł na myśl ten motyw ;p no ale jego mieli znaleźć i uwolnić policjanci więc psychopata musiał popełnić ekhm mały błąd ;p
Mi tam sie podoba watek Gabriela. Od czasu Soni chyba nic ciekawego sie nie dzialo, a to bylo juz chyba ze 200 odcinkow temu.