Połowa nisko oceniających pewnie obejrzała tylko parę odcinków albo nie oglądała wcale. To chyba cecha polaków, gnoimy z zawiści. Śmieszne to i żałosne...
A sam serial no cóż? To tylko serial więc dlatego dałem aż 8/10. Nie należy oczekiwać po nim jakiejś zajebiście dobrej fabuły. On jest po to żeby się zrelaksować, odpocząć po tych wszystkich "ambitnych" i ambitnych produkcjach. Przynajmniej dla mnie. Pierwsze 700 odcinków było znośne. Oglądałem prawie bez przerw. Od 700 któregoś odcinka oglądam sporadycznie. Jak akurat trafię. Cóż, jeżeli komuś się nudzi to Polecam.
Ja oglądałem jakieś 200-250 odcinków i uważam, że ten serial jest wybitnie debilny, wytrwałem tyle, bo zmieniłem do niego nastawienie. Zamiast śledzić losy bohaterów i w pewnym sensie się z nimi utożsamiać włączałem telewizor o 18 aby się pośmiać jaki ten serial jest idiotyczny. Jest tu temat o liście absurdów - zawiera 10 stron co jest absolutnym fenomenem i bardzo rzadko spotykanym zjawiskiem na Filmwebie. Bardzo ciekawa lektura.