Kilka serialowych postaci,bo w większość tak jak u Miksera czy Artura jest znany.Ale ile może mieć lat np:
1.Serialowy Natan,chyba jest kilka lat starszy od Sabiny pewnie ma z 30 a może nawet trochę więcej.
2.Iza-obstawiam około 35 lat ale może lekko ponad 30.
3.Igor-ok 35 mniej chyba nie,więcej też raczej.
4.Adam chyba jest młodszy od Beaty,mój typ ok 32 lata.
5.Beata 33-34 lata
6.Bartek jest chyba starszy od swojej paczki,bo kiedy Marysia studiowała on był lekarze pewnie coś 35-36.
7.Norbert jest chyba minimalnie starszy 36-37.
8.Paulina 30-32?
9.Wojtek pewnie z 33?
10.Malwina 35?
z tych co nie występują:
1.Agata pewnie ok 30
2.Aleks może 35?
3.Harcerz 37?
4.Filip 35?
No z tego co ja pamietam to Norbert jest lekko starszy od Bartka ok. rok (było wspomniane że ojciec Bartka zdradził matkę po ślubie jeszcze przed narodzinami Bartka) i nie wiem czy któreś z jego rodziców nie wspominało że są już 35 lat małżeństwem .Zaś co do Beatki i Adama to historia ma się pewnie podobnie napewno Beatka jest starsza od Adama.O innych narazie mi ciężko cokolwiek powiedzieć jak się mi uda jeszcze coś przypomnieć to napisze
oczywiście w większości przypadków,raczej twórcy nie przywiązują uwagi do wieku,wiadomo jeżeli taki Dominik teraz zdał matura ma 19 lat,czasami ktoś coś powie o wieku postaci,tak jak Bartek czy Norbert,Marysia jak 11 lat temu miała 19,to teraz pewnie 30.Grzegorz czy Grażyna pewnie ok 50 lat,Karol po 60,max 65.Marian ok 55-60,Marek czy Aneta ok 55.Seweryn z tych facetów z Wadlewa chyba młodszy trochę od reszty ok 50.
No tak ogólnie o wieku nie mówią zbyt wiele :P. Nawet urodzin nikt nie obchodzi. Jedynie 18 urodziny robią, ewentualnie 20 i koniec. Ale ba, nawet dzieciom nie robią urodzin. Więc trudno powiedzieć. Ale zgadzam się z wami. Beata kiedyś mówiła że jest starsza od brata i że jest starsza od Marysi więc pewnie coś koło 33 lat ma. Marysia pewnie te 30-31. Mikser i reszta koło 25 lat. Plus minus 2 lata. Kaśka pewnie starszy. Weksler, Grażyna, Grzegorz jedno pewne że 50 plus :P.
Karol pewnie jest starszy od Grażyny,bo mimo wszystko on jest ten niby dojrzalszy co jest trochę jakby głównym rodzicem Sabiny,Grażyna to takie bardziej wsparcie,oparcie niż osoba podejmująca decyzję.Grzegorz w sumie może być trochę starszy,możliwe że najpierw zajął się karierą w wojsku a potem rodziną ale max 55 lat.Karol miał Agatę chyba zanim poznał Grażynę,więc to normalne że Agata była przynajmniej z 5 lat starsza.
Dajka parenaście odcinków temu w rozmowie z Beatą mówiła że ma 31, a Beata że jest trochę starsza (nie przyznała ile). Kiedyś tam (chyba przy porwaniu Sabiny przez Agatę) jak Grażyna zgłaszała jej zaginięcie na policji to mówiła że Sabina ma 24 lata.
A było też jak Sabina zaginęła Grażyna nie wiedziała co się z nią dzieje i mówiła 25 lat i było to jak doktorek Natan leżał w szpitalu jeszcze