4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jak myślcie ile mają lat?

użytkownik usunięty

Kilka serialowych postaci,bo w większość tak jak u Miksera czy Artura jest znany.Ale ile może mieć lat np:
1.Serialowy Natan,chyba jest kilka lat starszy od Sabiny pewnie ma z 30 a może nawet trochę więcej.
2.Iza-obstawiam około 35 lat ale może lekko ponad 30.
3.Igor-ok 35 mniej chyba nie,więcej też raczej.
4.Adam chyba jest młodszy od Beaty,mój typ ok 32 lata.
5.Beata 33-34 lata
6.Bartek jest chyba starszy od swojej paczki,bo kiedy Marysia studiowała on był lekarze pewnie coś 35-36.
7.Norbert jest chyba minimalnie starszy 36-37.
8.Paulina 30-32?
9.Wojtek pewnie z 33?
10.Malwina 35?
z tych co nie występują:
1.Agata pewnie ok 30
2.Aleks może 35?
3.Harcerz 37?
4.Filip 35?

No z tego co ja pamietam to Norbert jest lekko starszy od Bartka ok. rok (było wspomniane że ojciec Bartka zdradził matkę po ślubie jeszcze przed narodzinami Bartka) i nie wiem czy któreś z jego rodziców nie wspominało że są już 35 lat małżeństwem .Zaś co do Beatki i Adama to historia ma się pewnie podobnie napewno Beatka jest starsza od Adama.O innych narazie mi ciężko cokolwiek powiedzieć jak się mi uda jeszcze coś przypomnieć to napisze

użytkownik usunięty
mrowa93

oczywiście w większości przypadków,raczej twórcy nie przywiązują uwagi do wieku,wiadomo jeżeli taki Dominik teraz zdał matura ma 19 lat,czasami ktoś coś powie o wieku postaci,tak jak Bartek czy Norbert,Marysia jak 11 lat temu miała 19,to teraz pewnie 30.Grzegorz czy Grażyna pewnie ok 50 lat,Karol po 60,max 65.Marian ok 55-60,Marek czy Aneta ok 55.Seweryn z tych facetów z Wadlewa chyba młodszy trochę od reszty ok 50.

No tak ogólnie o wieku nie mówią zbyt wiele :P. Nawet urodzin nikt nie obchodzi. Jedynie 18 urodziny robią, ewentualnie 20 i koniec. Ale ba, nawet dzieciom nie robią urodzin. Więc trudno powiedzieć. Ale zgadzam się z wami. Beata kiedyś mówiła że jest starsza od brata i że jest starsza od Marysi więc pewnie coś koło 33 lat ma. Marysia pewnie te 30-31. Mikser i reszta koło 25 lat. Plus minus 2 lata. Kaśka pewnie starszy. Weksler, Grażyna, Grzegorz jedno pewne że 50 plus :P.

ocenił(a) serial na 5
maria_88_3

Właśnie od roku była moda na urodziny w serialu - Marysia, Wojtek, Błażej...

ocenił(a) serial na 5
Bielak_812

Maryśka miała urodziny w grudniu 2014, później Wojtek i Błażej w marcu 2015.

użytkownik usunięty
Bielak_812

Karol pewnie jest starszy od Grażyny,bo mimo wszystko on jest ten niby dojrzalszy co jest trochę jakby głównym rodzicem Sabiny,Grażyna to takie bardziej wsparcie,oparcie niż osoba podejmująca decyzję.Grzegorz w sumie może być trochę starszy,możliwe że najpierw zajął się karierą w wojsku a potem rodziną ale max 55 lat.Karol miał Agatę chyba zanim poznał Grażynę,więc to normalne że Agata była przynajmniej z 5 lat starsza.

ocenił(a) serial na 4

Dajka parenaście odcinków temu w rozmowie z Beatą mówiła że ma 31, a Beata że jest trochę starsza (nie przyznała ile). Kiedyś tam (chyba przy porwaniu Sabiny przez Agatę) jak Grażyna zgłaszała jej zaginięcie na policji to mówiła że Sabina ma 24 lata.

użytkownik usunięty
qwerty95960

A było też jak Sabina zaginęła Grażyna nie wiedziała co się z nią dzieje i mówiła 25 lat i było to jak doktorek Natan leżał w szpitalu jeszcze

ocenił(a) serial na 4

a to może właśnie wtedy było

użytkownik usunięty
qwerty95960

No wtedy własnie gadane było 25 lat

ocenił(a) serial na 7

ja nie wiem to w końcu ile ma lat Majka ?
Sabina ?
Igor ma 35? a Artur ile?