4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Joanna Opozda

ocenił(a) serial na 4

widzialam wywiad z nia u Jagielskiego. wydaje sie bardzo spoko, moglabym sie z taka laska zakolegowac :) chociaz Jagielski mial glupie pytania i od razu w zapowiedzi pomylil ja z laska z tego teledysku https://www.youtube.com/watch?v=xkf0rsHjyxw :D

ocenił(a) serial na 6
marajka

A kto powiedział, że Opozda nie jest spoko? :)
To, że gra suczowatą Jowitę, nie oznacza tego samego w realu . Po za tym jest bardzo atrakcyjna :D A co do jagielskiego.....to powinien odstawić prochy

ocenił(a) serial na 4
iamvip

nie wiem czy ktos powiedzial. nie chodzi o role tylko stwierdzam fakt. czasami wlaczam sobie wywiady podczas gotowania :D zeby mi cos gadalo do ucha ;) z Kurdej Szatan rozmowa byla straszna, ale nie wiem czy to przez to, ze ona jest mialka czy przez Wojtka. fakt, ze facet inaczej rozmawia z osobami typu B.K-S. czy Opozda a inaczej z Czubaszek lub Pokora. wiadomo, ze to goscie innego kalibru, mimo wszystko nie powinien tak ich zlewac :P Teraz czekam na Pniewskiego u niego ;d haha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
marajka

A o czym tam gadali?że takie dobre wrażenie zrobiła?

ocenił(a) serial na 4

o d... Maryny -jak to w takich programach, ale widac, ze nie jest glupia i ma energie, ktora mi pasuje. nie zeby mnie jakos totalnie zachwycila, natomiast odnioslam wrazenie , ze spoko dziewczyna. wywiady Jagielskiego sa czasami dosc dziwne, ale na pewno lepsze niz Wojewodzkiego, ktorego juz od dawna nie ogladam (debilne zarty i nie dopuszczanie rozmowcy do glosu), calkiem fajnie udaje sie pogadac z niektorymi goscmi Lukaszowi z 20m. mam czasami takie osoby, o ktorych mysle, ze moglabym sie zaprzyjaznic, zakolegowac itp. albo po prostu ciekawe, rzutkie, zabawne...

użytkownik usunięty
marajka

ja z natury takich programów nie oglądam,ale myślę że są po to żeby pokazać gwiazdę tzn gościa w jak najlepszym świetle,więc skoro piszesz że Opozda dobrze wypadła to chyba cel osiągnęła.Z tego co wiem niektórzy fani objeżdżali ostatnio ją o to że niespecjalnie się prowadzi,bo ostatnio niby związała się z Baronem,zaraz potem z jego kolegą a niedawno była z jakimś modelem a wcześniej innym jakimś grekiem chyba.W każdy razie niektórzy fani niepochlebnie się o tym wypowiadali.

ocenił(a) serial na 4

wiesz co, mnie tez czesto irytuja takie programy, bo to jest najczesciej gadanie o d... Maryny, w sumie niezbyt mnie obchodzi kto z kim jest byl i o co sie kloci z mezem, no chyba ze goscie z gornej polki i maja cos wartosciowego do powiedzenia co tez sie zdarza ;) ale mam taki zwyczaj ogladania czegos podczas gotowania, nie moze to byc nic faktycznie interesujace , bo bym musiala koncentrowac sie na programie a musze na krojeniu itp. :P z PM - owskich postaci niedawno byla tez Julia Pogrebinska. tez w zasadzie nic nie wniosla do mojego zycia :) niektorzy maja dar opowiadania i pozytywnie pod tym wzgledem zapamietalam Kacpra Kuszewskiego.

użytkownik usunięty
marajka

Wojewódzki chyba jest strasznie przereklamowany.Kilka razy widziałem jego program i może czasami rzuci fajnym tekstem,kawałem,powie coś sensownego ale jak na kogoś kreowanego na wielkiego myśliciela i człowieka renesansu to znacznie za mało.Owszem ostatnio jak Duda złapał hostię dobry był jego tekst że Polacy wybrali prezydenta a dostali super bohatera.

Majewski też kilka razy go widziałem lepiej bo faktycznie ma talent kabaretowy.Kuba przegiął jak kiedyś zaprosił Biedronia i cały czas robił sobie jaja z jego orientacji,a tamten i tak dobrze go ripostował.wieki temu ostro pocisnęła mu Doda z Majdanem a ten nie wiedział co powiedzieć.

ocenił(a) serial na 4

kiedys Wojewodzki byl nowatorski, ale juz od dawien dawna to po prostu kupa a nie Kuba show... chlop przywdzial gebe i nie moze jej juz odkleic;/ jesli chodzi o wywiady to jest jeszcze Molek - ta "sili" sie na mega glebie :P i ostatnio Demakijaz Zuzy Ziomeckiej. niby okay, ale tez nic czego by juz nie bylo ;) Lukasz Jakobiak ma czasami fajne wywiady -podejrzewam, ze ludziom inaczej rozmawia sie u kogos na chacie niz w blasku fleszy wiec jego pomysl z kawalerka trafiony. chociaz on tez jest specyficzny. albo komus podchodzi albo nie. takze czekam teraz na cykl wywiadow z Pniewskim :P

marajka

O z Pniewskim :). Ten to dopiero ma talent. Widzisz go i już się śmiejesz, a jak coś jeszcze powie do tego to masz banana na twarzy do końca dnia ;).

maria_88_3

A i nie mówiąc jak inni będą go ripostować, to już będzie beka na całego.