4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jowita z metka :P

ocenił(a) serial na 4

http://www.pudelek.pl/artykul/85230/joanna_opozda_w_wypozyczonej_bluzce_zdjecia/
HAHAHA
a tak w ogole ona mi sie jakos opatrzyla i nie podoba juz tak jak na poczatku

marajka

Metka to 1, a 2 te push-upy, nie moga podnieść czegoś, czego nie ma haha. Wypindrzona deska.

Hans_Kloss

Może tak kulturalniej? Zniesmaczają mnie tego typu wypowiedzi... totalny brak kultury i szacunku

fifi123

Zjedz szczaw i mirabelki, bo strasznie gwiazdorzysz. Biedny ten twój mózg skoro nie rozumiesz nazwania po imieniu próżności idiotki.

Hans_Kloss

Biedne to są moje oczy gdy czytam takie wypowiedzi niektórych facetów

marajka

No cóż z metkami różnie bywa :P. To zależy jak na nią patrzeć :). Bo i owszem urodę ma i to można powiedzieć nieprzeciętną, ale nie ma tego czegoś. Myślałam że ma ale jednak nie i dlatego mogła się opatrzyć. Ta sama mimika cały czas, te same pozy, ta sama wypindrzona twarz, ale jak to modelka :). Gdyby była zwykłą dziewczyną byłaby super a tak jedna z wielu. jej nogi nie zawsze mi się podobają, piersi nie ma, ale buzia całkiem fajna ale nie wiem jak bez makijażu, wzrost dużo robi. Ale logicznie jest modelką to musi świetnie wyglądać. Ale też przydałby się lepszy charakter i ciekawsza osobowość :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

no ja nie przecze, ze ona jest bardzo atrakcyjna, ale wlasnie nie ma tego czegos skoro sie opatrzyla (i wlasnie powtorzylam twoje slowa ;) ). dla mnie znacznie ciekawsza jest Paulina (aktorka) i jej uroda. szkoda tylko, ze nie ma wzrostu Opozdy ;) ale jest naturalna. Joanna wypacykowana tu jak Bogumila Wander :P

użytkownik usunięty
marajka

Serialowa Jowita ma chyba 172 cm,a serialowa Paulina 170 cm,choć czasami wygląda na mniej,choć Jowita ciągle chodzi w szpilkach i może wygladać na prawie 180 cm,bo szpilki to pewnie z 7cm,ale na ekranie niektóre postaci wydają się większe niż w rzeczywistości a inne mniejsze np serialowy Norbert pisze że ma 185 cm a wygląda jakby miał trochę więcej np 190cm.

ocenił(a) serial na 4

acha, no to niezle bo faktycznie Paulina wyglada na znacznie nizsza od Jowity a Jowita wyglada jak dla mnie na 1,75 lekka reka. jezeli J.P. ma 1,70 to calkiem okay ;) przywdzieje obcas i bedzie dobrze ;)

marajka

tak masz rację Paulina jest lepsza. Jest bardzo piękna i atrakcyjna, nawet nie musi się stroić by być "sexy". Może być prawie bez makijażu i w zwykłych, brudnych ciuchach. Jest naturalna i ma to coś. Ale mnie się wydaje że ma ok 164. Ale to też źle nie jest, plus obcasy i będzie powyżej 170. Taka kobieta pasuje i do niziołków i do olbrzymów :P. A Opozda faktycznie ma 172, w obcasach to będzie koło 180, dlatego często jest równa lub trochę wyższa jak faceci :).

Paulina 1,70 cm..??...nie ma mowy,to jedna z najniższych aktorek w tym serialu.ma z 1.60...nie więcej.,ciezko mi znalesc info na temat jej wzrostu więc moge sie też mylic,ale wysoka to ona nie jest (1,70 cm)

maria_88_3

charakter? a skad wiesz jaka ona jest z charakteru? nie wydaje mi sie ze znasz ja osobiscie..
chyba ze mylisz serial z rzeczywistoscia

dymas23

słyszałem tez ze jest mało sympatyczna itd juz dosyć dawno .ale to może tylko złosliwe plotki,na fejsa jak sie tylko jej wejdzie śmiało można stwierdzic ze dla niej wygląd jest najważniejszy.ot taka laleczka

dymas23

No nie mówię tu o osobowości i charakterze Jowity, tylko Opozdy. Fakt nie znam jej osobiście, tylko z wywiadów, fejsa, zdjęć, itd. Tak wydaje mi się że gdyby miała fajny charakter i ciekawą osobowość, to by się nie przejadła. To po prostu często widać już po samej twarzy jaki kto jest. Może i Aśce zdarzy się być miłą, ma swoje pasje, ale i tak nie jest zbyt ciekawa i widać że bardziej taka laleczka jak stwierdził Aron312

użytkownik usunięty
maria_88_3

a tak przy temacie, zobaczyłem kiedyś na instagramie jej zdjęcia chyba z wakacji i jakaś fanka napisała coś w stylu ale masz rozstępy a ta jej odpisała jakie odstępy ty widzisz dziecko?-jakoś tak niby nic wielkiego ale mimo wszystko większość celebrytów w tej sytuacji pewnie odwróciło by to w żart np to się szybko starzeje,a jak już to wystarczyło,samo że nie ma żadnych rozstępów.

Moim zdaniem jest niesympatyczna,dostała jakąś rolę w tym nowym filmie,a chwali się zdjęciami z planu,jak to pozuje z największymi gwiazdami filmu.

Nie wiem jaka jest i nigdy się nie dowiem. Po pierwsze trzeba ją poznać osobiście, a po drugie znać jakieś kilka lat żeby dobrze poznać. Jest na pewno jak inni, ma swoje wady i zalety. Słyszałam że lubi dzieci i zwierzęta i że chętnie pomaga. Że jest wesoła i ma poczucie humoru i dobre riposty :), ale nie jest jak serialowa Jowita. Dodatkowo bardzo ładna i dość inteligentna. Ale to wersja taka oficjalna, a jaka jest to kto wie. Pewnie trochę narcystyczna też i może nie ma do siebie dystansu, ale z drugiej strony każda kobieta nie lubi gdy ktoś jej mówi o masz kilka kilo za dużo, o widzę cellulit, o a tu już rozstępy. Mogła nie odpisywać lub napisać coś na śmiesznie, ale może nie miała akurat nastroju a wiadomo jacy są ludzie. Nie mają własnego życia, mają swoje kompleksy lub są zazdrośni że komuś jest lepiej i piszą byle co, a jak Joanna to czyta to może się zirytować w końcu. I tak plus że czasem komuś odpisze a to już dużo :). Tak czy inaczej, lepiej zająć się sobą i nie należy jej obrażać ale też i traktować jak bogini jak niektórzy faceci, co gorsze też kobiety które tracą kontakt z realnością, traktują Opozdę jak Jowitę albo mają kompleksy bo nie będą jak ona, a faceci marzą o Joannie, nie doceniając kobiet wokół lub swojej partnerki a przecież każdy ma swoje zalety i walory i trzeba je doceniać :P.:)

ocenił(a) serial na 10
Penelope261988

Mi sie śniła wczoraj

witek_38

a co ci się śniło ? :)

ocenił(a) serial na 10
maria_88_3

Ja z nią w lesie :)

witek_38

a nie na księżycu....fantazje na poziomie przedszkolaka,ty to byś sie dobrze skumał z Pniewskim,prezentujecie ten sam poziom

aron312

@aron312 10/10 XDDD

ocenił(a) serial na 10
aron312

Pyta cię ktoś o cos chociaż super Sen miałem

marajka

Aktorką to ona nie jest, jedna rola :). Chociaż jak Pniewskiego zwą gwiazdą, to mogę się zgodzić że Joanna też jest gwiazdą i aktorką, choć każdy wie że jest bardziej modelką. Co do wpadki każdemu może się zdarzyć, przynajmniej jest śmiesznie, co do urody kwestia gustu :).

marajka

Ehhh :))) a Ja głupi już myślałem że chodzi o całkiem inna "metke" że ja przylapali xdd