4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Rafał Mohr oficjalnie potwierdził na facebooku, że wczoraj ostatni raz był na planie zdjęciowym. :(

użytkownik usunięty
Natalia092

Ale czemu koniec :(

ocenił(a) serial na 6

"Trudno cokolwiek pisać w obliczu tylu nieszczęść. Żyjemy w czasach absurdu, nienawiści, niezrozumienia. W czasach, które uświadamiają mi jak bardzo ważna jest prawda. Tylko ona może nas uratować. Wierzę w to z całego serca. Dziś mój ostatni dzień na planie PM. Żegnam się z Wami moi drodzy. Z tymi, którzy wiernie śledzili losy mojego bohatera. Dziękuję za tę bliskość. Dziękuję tym, którzy dopingowali mi przy programie tanecznym. Obie rzeczy zostawiam za sobą. Doświadczenie to jest nieocenione, przyjaźnie, ktore zawarłem - piękne i wartościowe. Ale czas na zmianę. Nie wiem dokładnie jaką, nie wiem gdzie, ale czuję, że nadszedł właśnie ten czas. To nie oznacza, że znikam. Będę. Tylko trochę inaczej.
Ostatnio dostałem kartkę z prośbą o autograf. Pozwoliłem sobie zamieścić to zdjęcie, gdyż rozczuliły mnie dwa słowa: zależy mi.
Życzę sobie i Wam, aby nam w życiu zależało. W życiu na życiu. Dobrej nocy."

użytkownik usunięty
Natalia092

To czytałam o tym Paryżu napisał Ciekawe czy jeszcze Igor kiedyś wróci. Ani nie wiadomo Jak się skończy jego watek w Pm.Wielka szkoda :(

użytkownik usunięty
Natalia092

W sumie z jednej strony Igor jest całkowicie negatywną postacią,z drugiej wzbudzającą dużo emocji,wątki z nim zawsze są ciekawe,dużo się dzieje.Jednak chyba twórcy doszli do wniosku,że już więcej się nic nie da ugrać tą postacią,bo już niby umarł,niby zniknął,był w więzieniu,udawał kogoś innego czy miał jakieś tam pozytywne odruchy.Plusem jest to że jeszcze się pojawi,jednak ostatni raz i zapewne,albo zginie,albo wyjedzie na zawsze,lub trafi do więzienia,może w końcu Sabina przezwycięży strach i sama go wpakuje do więzienia,lub zabije.

ocenił(a) serial na 6

Mi się wydaję, że aktor nie chciał dalej ciągnać tej roli, lepiej być zapamiętanym pozytywnie, gdy widzowie nie mają Ciebie dość :) Nie oszukujmy się to nie jest aktor, który musi się uczepić serialu, bo nie ma żadnych innych propozycji

użytkownik usunięty
Natalia092

jeśli o mnie chodzi Ja nie miałam dość Igora w Pm

ocenił(a) serial na 6

Ja też :) ale może aktor woli zakończyć to w taki sposob

Natalia092

ciekawe czy zginie czy rozejdzie się jakoś z Sabiną w pokoju, niedługo się okaże. W sumie i tak dużo zagrał, biorąc pod uwagę że oryginalnie postać Igora miała skończyć się lotem ze schodów. Mimo trochę pokręconego poprowadzenia jego wątku zawsze się oczekiwało na odcinki z Igorem. RAFAŁ MOHR KRÓL PM

użytkownik usunięty
Wingo

Przede wszystkim sporo go było w porównaniu z innymi negatywnymi postaciami np Agatą,Manuelem czy Zygmuntem oraz całą resztę.Dłużej mogli by kręcić z Igorem,gdyby on znęcał się nad żoną,próbował ją okraść,działał na jej szkodę itd.Morderstwo,porwanie czy próba zabójstwa to już coś nie do przeskoczenia.Poza tym aktor od dawna gra ogony,raz na jakieś pół roku zagra przez jakiś czas,może chce być dyspozycyjny,na pełny etat.

szczerze to liczyłem, że po ślubie z Sabiną będzie udawał przykładnego męża, a za jej plecami będzie robił koło pióra Krolowi, np. podtruwał go na rodzinnych obiadkach albo coś....

użytkownik usunięty
makintosz

Ja po ślubie z Sabiną liczyłem na patową sytuację.Czyli Igor owszem ją pobił,ale nie poroniła i staje się ciężka sytuacja Sabina jest żoną Igora,będzie miała z nim dziecko,ale wyrządził jej sporo krzywdy,rodzina i przyjaciele go nienawidzą,a on sam nie zamierza wynosić się z jej życia.

ocenił(a) serial na 10
Natalia092

Oczywiście wielka szkoda, to nie podlega dyskusji. Z drugiej zaś strony jak na czarny charakter, rozkręcony do tego stopnia to i tak długo pograł. Dużo wycisnęli z postaci Igora, świetna postać. Najlepsza negatywna w historii PM...