PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Stefani to moja idolka - nie dość, że piękna i ma w sobie dużo uroku osobistego, to do tego wesoła, zawsze uśmiechnięta i bardzo sympatyczna. A to, że akurat inteligencja nie jest jej najmocniejszą stroną - cóż, nikt nie jest doskonały... Jak dla mnie Stefani to super laska !!! Za to całe szczęście, że już nie pokazują tej głupiej, zboczonej lesby Kaji.

użytkownik usunięty
stefani_konopka

Najważniejsze, że nie jest lesbijką, prawda;) Wiesz, Ty chyba masz z tym tematem jakiś problem.

użytkownik usunięty

Już abstrahując od tego że Stefani i grająca ją Magda Margulewicz to faktycznie całkiem sympatyczna dziewczyna, zwracam uwagę że mamy XXI wiek i homoseksualizm nijak nie jest zboczeniem

użytkownik usunięty

Sprawdziłam i wszystkie wypowiedzi autora/autorki tego postu są homofobiczne i obraźliwe dla lesbijek. I nieważne, czy w danym serialu jest lub nie ma postaci homoseksualnej.

użytkownik usunięty

Stefani konopka jest typowym homofobem. Moim zdaniem powinna to jak najszybciej wyleczyć, bo ośmiesza się na całej linii swoimi debilnymi poglądami. Radze nie zwracać uwagi na jej wypowiedzi, bo wszedzie wyskakuje z homofobią, którą nalezy się tylko brzydzić.

ocenił(a) serial na 4

Też jestem homofobem i uważam, że to pederaści powinni się leczyć.

To, że mamy XXI wiek i dokonuje się postęp to wcale nie znaczy, że to dobrze. Jak tak dalej pójdzie to niedługo i w Polsce będzie legalne zabijanie własnych dzieci (aborcja).

użytkownik usunięty
tajniak13

Tajniak13 a ja jestem liberałem i nie toleruje żadnych nieuzasadnionych uprzedzeń w stosunku do innych. A łatwo jest Ci być przeciwnikiem aborcji, kiedy jesteś facetem. Ty nigdy byś nie zrozumiał potrzeby usunięcia dziecka zrodzonego przez np. gwałt, więc proszę Cię nie właż na tematy, których jako facet nie rozumiesz.

To jest forum filmów i seriali, wiec z tymi populistycznymi hasłami wypierdalać gdzie indziej ;/