4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Natan

użytkownik usunięty

Może nie taki straszny diabeł jak go maluje.Etatowy nudziarz,chwilę przed rozstaniem z Sabiną i jej zdradą się rozkręca.w 2191 prawie nie wyrzuca z chaty Radka i Karola a w następnym odcinku w zwiastunie widać że postawi się Wielkiemu Szu Andrzejowi,choć gadka Karola że nie jest grożny raczej reputacji mu w oczach tamtego nie poprawi,jeszcze proponuje że jak pojawi się Radek powiedzieć ale przed nim powinieneś się trząść to prawdziwy magik,połączenie najlepszych cech Chuck Norrisa oraz Macgyvera.

Może jeszcze coś z niego będzie,skoro jednak potrafi coś drygnąć,może aktor go grający nie jest aż tak sztywny,jakby się wydawało,to bardziej winna roli,która drażni widzów,i być może samego aktora że musi taką postać grać.

użytkownik usunięty

Natan nawet nie tyle jest nudziarzem co strasznym frajerem i pantoflarzem.

ocenił(a) serial na 8

Widziałem Kwiatkowskiego również w "Na dobre i na złe" oraz "Hotelu 52" i on zawsze w gruncie rzeczy gra podobne do siebie postacie, a już role w NDiNZ i PM są do siebie bardzo podobne (bo obaj jego bohaterowie są lekarzami), no może Natan nieco bardziej sztywny niż Janek z NDiNZ.
Generalnie ja bym chciał, żeby Natan zrobił właśnie coś szalonego, bo już mam dość jego sztywniactwa i wiecznej powagi. W scenie jak Radek spał/leżał za Sabiną i Natanem, a Natan na niego narzekał i wybierał się do pracy, już dobitnie pokazali jak beznadziejnym jest ten doktorek facetem. I nic dziwnego, jeśli Sabina poleci znowu na Radka, z którym przecież nie sposób się nudzić, gość jest zabawny, ma ten błysk w oku, nie liczy się dla niego tylko praca i dom, a tam telewizorek i ciepłe kapcie. ;)

Jakim prawem ta ciepła klucha burzy sie że Karol i złodziej mieszkają w mieszkaniu którego włascicielem jest Sabina,wow...Sabina jeszcze go uspokaja a koles ma przecież najmniej w tej kwestii do powiedzenia.Już jutro szykuje sie małe spięcie z Andrzejkiem,już raz ostro po gębie dostał od Stolarczyka....mam nadzieje że Andrzejek jutro sie trochę rozerwie i podwinie rękawy na doktorka.....

użytkownik usunięty
aron312

Też nie wiem jak on ma swoje mieszkanie wynajmuje je z kolegą czy kimś a przesiaduje u Sabiny i jeszcze się czepia,że jest ten weksler i Radek . Natan nie ma nic do gadania w tej sprawie nie jego mieszkanie.

użytkownik usunięty

nie chce bronić Natana,ale zauważcie jedną rzecz,jeżeli Karol jest bez pieniędzy,Radek ma długi,Sabina też nie ma kasy,to kto w takim razie utrzymuje to mieszkanie.Zostaje tylko Natan który chyba jako lekarz ze specjalizacją i pewnie dodatkowymi dyżurami i z 5 tys może wyciągnąć,jednak przyznam że mógł sobie darować te gadki przy Andrzeju mimo wszystko obcy facet,mógł poczekać jak tamten wyjdzie.Poza tym jak się razem jest dość długo a chyba z dwa lata już są z Sabiną,to trudno tak to jednoznacznie określać to moje mieszkanie,a ty nie masz nic do gadania.

użytkownik usunięty

Poza tym Natan więcej pretensji ma o Radka,chyba nikt nie powie że to normalna mieszkać że swoim byłym i obecnym facetem i jeszcze oczekiwać że obecnemu to będzie pasować.Zresztą gdyby było odwrotnie jakiś facet powiedział swojej kobiecie,że to jest jego mieszkanie,każdy by go objechał że cham i traktuje kobietę jak intruza.Chyba facet powinien mieć trochę więcej do powiedzenia w mieszkaniu swojej kobiety.

użytkownik usunięty

No nie mają kasy żadnej albo i mniej a ma mieszkanie wynajmuje je z jakimś kolegą a czepia się Radka i Wekslera. Nie wiadomo ale Sabina gadała,że to jej dom a jemu powinna powiedzieć,że tu nie rządzi nie jego mieszkania i nie decyduje kto w nim zamieszka. Ogólnie w.k.u.r.w.i.a mnie ten Natan od samego początku sowim zachowaniem jaki jest kompletna masakra i te gadki chciał wiedzieć co jest grane,że jak mu nie pasuje niech się wyniesie z tamtąd a Radka wiadomo Weksler przywiózł a Sabina nie miała wyjścia i przygarneła go pod swój dach

użytkownik usunięty

sytuacja wiadomo nie zręczna bo głupio swojemu ojcu powiedzieć żeby pakował walizki.Sam jestem trochę zdziwiony zawsze miły,uprzejmy a nagle chce wszystkich wyrzucić,choć trochę Bartek go podpuścił.W sumie w takiej sytuacji facet może tylko ewentualnie spytać czy długo tu zostaną,ewentualnie delikatnie że mu się to nie podoba i czy nie dałoby się żeby się wyprowadzili,ale takie otwarte że mają się wynosić to już przesada.

użytkownik usunięty

Wiadomo ale Weksler nie jest ojcem Natana tylko Sabiny a wskoczył na Wekslera o co tu chodzi i chce ich wyrzucić z mieszkania by mieć święty spokój. No mógł zapytać ile czasu (dni) będą tu mieszkać a ten od razu ,że mają od razu s.p.a.d.a.ć

użytkownik usunięty

dlatego przyznaje że owszem facet kobiety powinien mieć więcej praw w domu swojej kobiety niż jej były,ale już wyrzucanie innych to przesada,choć tak jak pisałem wcześniej jedyny argument na jego korzyść że on utrzymuje dom.

użytkownik usunięty

może i być ,że pomieszkuje u tej Sabiny i za wszystko płaci te rachunki .

Ja tam rozumiem Natana. Bo wyobraźcie sobie że facet żyje z kobietą i nagle facet sprowadza sobie byłą dziewczynę z którą się lepiej dogaduje niż z obecną i jeszcze swoją matkę lub ojca. No każda kobieta już dawno by wybuchła. Ale ja na miejscu Natana po prostu bym się wyprowadziła do innego mieszkania i powiedziała goodbye tej Sabince. Jak Weksler jest w porządku do Natana i może być, tak Radek to już przesada zupełna. Niech sobie Sabina siedzi z Radziem który przecież jak tylko Jowita wróci położy się u jej stóp. Aczkolwiek Natan też mnie irytuje, no nie ma Sabina szczęścia do facetów i sama jest nijaka.

użytkownik usunięty
maria_88_3

Też w sumie racja denerowowało by to nas jak facet se była przyprowadził do domu i zaczyna się z nią lepiej dogadywać jak to napisałaś. Natan się ma ponos wyprowadzić z tego mieszkania Sabiny i Bartkiem będzie przybywał jak teraz się dogadywują obaj w szpitalu. No niech se siedzi z tym radziem a jak Jowita wróci to jej kompnie w 4 litery i zajś cierpienie tej sabiny.

użytkownik usunięty
maria_88_3

dlatego właśnie napisałem wczoraj że bulwers Natana o Karola to przesada,a Radka jak najbardziej,wiele osób mieszka w realu z teściami ale chyba nikt z byłymi swojej kobiety.Sabina mnie dziwi bo może i Natan nudziarz,ale Radek niedawno wyznawał miłość innej,okradł nawet jej ojca żeby ją odnależść.Kobiety jednak z natury są uczulone na te sprawy i niezbyt chcą się wiązać z facetami którzy jeszcze niedawno szaleli za inną,u facetów w sumie też tak jest.

ocenił(a) serial na 4

Sabina po wyjściu z więzienia mówiła do ojca że odłożyła trochę kasy za czasów salonu mody, więc tak naprawdę nie wiemy kto utrzymuje to mieszkanie

użytkownik usunięty
qwerty95960

wydaje się że jednak wolałaby tę kasę zainwestować,ale może faktycznie Natan bardziej na swoje wydatki daje,a Saba ma jakieś zaskórniaki,generalnie wątek na plus,bo wiele osób ma taki problem z mieszkaniem np z rodzicami czy teściami,choć z byłym to już przesada.

użytkownik usunięty

Natan widzę drugi Hitman związał dwóch facetów,zabrał broń,oblał auto ochroniarzowi no,no,no Igorowi rośnie ostra konkurencja to będzie starcie prawdziwych gigantów.Andrzej jak zawsze się popisał lojalnością myślał że Igor zabił mu ochroniarza,to zamiast przynajmniej godziwy pochówek mu załatwić chciał go utopić jak psa.Natan widzę nowego Pawła lub Patryka będzie grał skoro dołączyć do pijackiej ekipy Bartka i Artura jeszcze przydałby się ktoś czwarty,tylko kto?Michał,może Adam,ewentualnie Kaśka ale on teraz bardziej z tymi młodszymi,innych kandydatów chyba brak,no chyba że ten joggin.