4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
Wonsski

Niech siedzi w tym Berlinie i się więcej nie pokazuje ;d

ocenił(a) serial na 7
QuassinDoe

A niech będzie, byle nie robili z niej anioła. Jest niewierną, niezdecydowaną, obojętną na innych kobietą i niech nikt nie udaje że jest inaczej. Niech się wiąże z kim chce, niech ma przygody jak inni bohaterowie.. Ale od Pawła i Anki z daleka :-/

Wonsski

Popieram- mam jej dość. Jjak sobie pomyślę, że pewnie niedługo wróci to aż mi się odechciewa to oglądać.

użytkownik usunięty
Wonsski

Chciałabym, żeby uśmiercili tę jej beznadziejną postać. Ale na pewno tego nie zrobią :

użytkownik usunięty

Oj, gdybym ja mógł dostać na jeden dzień komputer głównego scenarzysty z planem kolejnych odcinków to z przyjemnością uśmierciłbym chyba z 1/3 obsady ;-D

ocenił(a) serial na 7

Śmierć w takim kolorowym serialu zawsze szokuje, bo oglądam to z taką lekką żenadą "i tak wszystko będzie dobrze". Nie chciałabym tam nikogo uśmiercić (bo albo postać lubię, albo nie lubię ale zanudzaliby wątkiem żałoby po niej). Ostatnio zginąć miał i Błażej i Anka, jednak jest ok . W ogóle kto zginął w serialu po śmierci Kuby, chłopaka Kingi?

użytkownik usunięty
Naavy

Jest dokładnie inaczej, śmierć postaci w takim komicznym serialu nie niesie ze sobą żadnej powagi, i jedynym uczuciem jakie wywołuje jest śmiech, dlatego szczerze kibicowałem, żeby np. Mariusz, który wyjątkowo działa mi na nerwy, wreszcie zszedł z tego świata. Niestety, na razie wszystko wskazuje, że tak się nie stanie.

ocenił(a) serial na 3

No co ty jak mariusz zejdzie ze swiata po jakiejs tam białaczce jak anie postrzelił w serce i zyje

użytkownik usunięty
Naavy

Żałoba po Marysi trwałaby na pewno wyjątkowo długo :| Oni nawet strasznie przeżywają to, że Maria wyjechała do Berlina, a co dopiero gdyby umarła.

W ogóle ten wątek Maryśki i tego Huberta jest tak nudny, że nie da się tego oglądać...
Zazwyczaj przełączam wtedy kanał, albo zajmuje się czymś innym byleby na to nie patrzeć !!! Do tego jeszcze wplątali w to biedną Anete, też bierze mnie na obrzydzenie gdy widzę jak gada przez neta z Maryśką...

Wonsski

Ehh... mam dość tej Majki ...
Jak dla mnie to ona może zostać w tych Niemczech na zawsze i nigdy nie wrócić. Bez niej jest dużo ciekawiej.
Jej ciągle lamenty i marudzenie doprowadzały mnie do szału ...

ocenił(a) serial na 4
GenerationLove_5

to prawda. najbardziej nielogiczna, nudna postać.

Wonsski

Oj, zgadzam się :/ Nie wiem co tak wszyscy chcą Pawła i Majkę, ta laska jest taka wnerwiająca :/ O wiele bardziej wolę Ankę! (w końcu imienniczka ;)

aniula_anka

Ja też.
Oglądam od niedawna, a odkąd zaczęłam oglądać to Paweł był już z Anią, więc w zasadzie nie mam podstaw porównywać jego związku z Majką ze związkiem z Anką. Ale osobiście ich związek jest jak z bajki, strasznie fajnie się na nich patrzy. A Majka po prostu mi przeszkadza. Beznadziejnie...

Madeleine94

Dokładnie. Niech Majka zostaje w tym Berlinie, niech urodzi córeczkę i niech się tam zwiąże z Hubertem. Ale ma wracać do Wrocławia podobno jakoś w październiknawu....
Dajcie spokój, najpierw go zdradzała, a kiedy Paweł wreszcie jej wybaczył i chciał ponownie spróbować, ta zostawiła go bez słowa. -.-
Teraz przynajmniej coś się dzieje. Ania pasuje do Pawła. Oddała nerkę jego bratu, zasłoniła go własnym ciałem przed strzałem, na dodatek teraz walczy o życie.
Nie chcę żeby Maryśka zepsuła ich szczęście. Nawet nie chcę myśleć co będzie jak Krzyżanowski się dowie o dziecku. :<

użytkownik usunięty
Amy_1993

Nie nerkę, tylko szpik :] Nerkę oddał Artur swojemu ojcu.

ocenił(a) serial na 7

Ta baba jest wnerwiająca a teraz jej worki na mleko obwisły na uda

kamann

No, pomyliło mi się. Tak, tak, szpik :)