4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zakończyły się właśnie zdjęcia do tej transzy serialu (kolejne ruszą od początku stycznia najprawdopodobniej), w związku z czym aktorzy mogą dokonać zmian w swoim wyglądzie. No i zaczęło się od Pniewskiego, który (moim zdaniem) wygląda teraz jeszcze bardziej debilnie...

http://party.pl/styl-gwiazd/fryzury-gwiazd/patryk-pniewski-obcial-wlosy-96340-r1 /

Najlepsze są te komentarze jego nastoletnich fanek pod tym "artykułem": "Idealnie. Teraz Patryk wygląda bardziej dojrzale. <3" xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Cefalix

XDDD
niby modne są fryzury że jakoś ułożone włosy + wygolone i wygląda nieźle ale tutaj to coś nie bardzo. ale oj tam, ta miotła którą miał ostatnio jest o wiele gorsza XD

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

na pewno jest (w linku) lepiej niz bylo (tzn. jest w serialu)... obecna serialowa fryzurka wyglada jak tupecik ;( i juz przynajmniej wiadomo dlaczego mial to okropienstwo na glowie z(zawodowe zobowiazania)

marajka

No racja, tamta fryzura i tak była gorsza ;).

Cefalix

Haha :). No cóż wygląda jak źle przystrzyżony ken. Ale najlepszy jest tekst jednej z fanek " Prawdziwy mężczyzna " haha, po tym nie chciało mi się już czytać pozostałych komentarzy :P.

ocenił(a) serial na 6
Cefalix

Wygląda jak chłopiec no max 17 lat bym mu dała

Natalia092

ja to byłem w szoku jak ogarnąłem kiedyś ile on ma lat. ma dwa lata więcej ode mnie a wygląda jakby był ode mnie młodszy o 4-5.