podobno ola ma byc w ciazy . Tylko pytanie zkim ? z adasiem z ktorym sie calowalo w grze ?
Ciekawe, ciekawe... 16 lat i w ciąży... Oby się rówieśniczki z prawdziwego
świata na tym nie opierały! Bo i tak już jest przeludnienie...
z Marcinem pewnie.... Blazej uderzy z pretensjami do Adama ale ten powie ze nic nie wie....
z dilerem narkotyków z jej szkoły, mało go pokazywali. czytałam dziś streszczenia odcinków na ten miesiąc ;)
To ja już wiem OCB. kiedy byli na tej pielgrzymce i skończyli na komisariacie, to któryś albo wszyscy z tych gliniarzy, wymienili jej olej.
Ludzie, ona nie jest w ciazy. Ona tylko tak mowi zeby ojca zatrzymac w Polsce!!!
hmm jeśli tak mówi żeby powstrzymać ojca od wyjazdu to to dopiero jest skrajna nieodpowiedzialność... ^^ Przecież prędzej czy później się wyda, bo musi, a ojciec będzie na nią zły no i nie zarobi pieniędzy. Ja przypuszczam że Ola jest w ciązy z Marcinem, ale kto wie. Może i ta pierwsza teza się sprawdzi
Ja też uważam, że Ola nie jest w ciąży, powiedziała tak, żeby jej ojciec nie wyjechał. Myślę, że ona wiedziała, że jak powie, że jest w ciąży to ojciec zostanie i nie zastanawiała się nad późniejszymi konsekwencjami.
Ja też uważam, że Ola nie jest w ciąży, powiedziała tak, żeby jej ojciec nie wyjechał. Myślę, że ona wiedziała, że jak powie, że jest w ciąży to ojciec zostanie i nie zastanawiała się nad późniejszymi konsekwencjami.
uwaga spoiler!
z wp.pl na wtorkowy odcinek
"Okazuje się, że Marcin skłamał i przyznał się do ojcostwa z miłości do Oli. Tylko z tego powodu postanowił podjąć się roli ojca. Ola jest wzruszona jego postawą, ale zapewnia, że da sobie radę sama(...)Sabina demaskuje Olę. Okazuje się, że dziewczyna wcale nie jest w ciąży."