PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

W pierwszej miłości jest ciągle gadka o pawle że niby żyje itd.. SAM aktor wypowiada się tak:

"Nie dajcie się oszukiwać!!! To tylko żałosny chwyt marketingowy i perfidna manipulacja! Naprawdę, nigdy nie pojawię się już w tym serialu" - napisał aktor.

Przeczytajcie więcej.. http://www.webmasteruj.pl/pierwsza-milosc-pawel-nie-wroci-do-pierwszej-milosci-m ikolaj-krawczyk-wsciekly-na-produkcje-nie-chca-zakonczyc-watku-pawla-vt61061.htm #311687

Masakra nie wiedziałem że Mikołaj nie chce tam grać miałem nadzieje że się pojawi skoro w serialu ciągle o tym gadają.

ocenił(a) serial na 8
sewerynsenior

Pisaliśmy o tym już dawno. To, że Krawczyk rezygnuje, nie znaczy, że Paweł nie wróci. Mogą zmienić aktora/

Cefalix

no ale jak sobie to wyobrażasz? nagle wezną innego aktora? Musieli by utrzymać wątek pawła z rok zanim wzięli by kogoś innego bo przecież każdy widz już zapamiętał Pawła jako Mikołaja krawczyka..

ocenił(a) serial na 8
sewerynsenior

Normalnie, w serialach zdarzały się podobne przypadki. Krawczyk nie był zresztą jedynym odtwórcą tej roli. Przed nim był Janicki i wiele osob chce, zeby wrócił.

sewerynsenior

Krawczyk tylko powiedział że nie zagra już, dla mnie to żadna nowa wiadomość. Pawła może zagrać ktoś inny.

mat161

Ale ogólnie chodzi o to że nie ma już aktorów którzy kiedyś grali przez cały odcinek.. Brakuje wątku "Miłości" zastąpili go "Problemami"

Scenarzysci nie mają pomysłu ostatnio oglądałem że ta małolata jest za gruba i wymiotuje..- no litości nie mają już innych pomysłów?

użytkownik usunięty
sewerynsenior

albo Paweł zostanie uśmiercony.

sewerynsenior

Tak ale niedawno zrozumiałem że nie można ciągle bazować na dawnych postaciach i ich sprawach. Trzeba wprowadzać coś nowego. Ciężko mi było to przyjąć bo też chciałem wszystkiego tego co na początku było ale trzeba to zaakceptować. Jedyne co mogę w tej chwili to żyć nadzieją że niektóre postacie powrócą a zwłaszcza Paweł. W jednym temacie powiedziałem że jak Pawła nie będzie to nie będę oglądał już serialu ale tak nie będzie bo nie potrafię przestać oglądać.

ocenił(a) serial na 10
sewerynsenior

To że Krawczyk nie wróci wiadomo od grudnia, wtedy napisał swoje oświadczenie. A Paweł pewnie wróci pod postacią innego aktora.