W pierwszej miłości jest ciągle gadka o pawle że niby żyje itd.. SAM aktor wypowiada się tak:
"Nie dajcie się oszukiwać!!! To tylko żałosny chwyt marketingowy i perfidna manipulacja! Naprawdę, nigdy nie pojawię się już w tym serialu" - napisał aktor.
Przeczytajcie więcej.. http://www.webmasteruj.pl/pierwsza-milosc-pawel-nie-wroci-do-pierwszej-milosci-m ikolaj-krawczyk-wsciekly-na-produkcje-nie-chca-zakonczyc-watku-pawla-vt61061.htm #311687
Masakra nie wiedziałem że Mikołaj nie chce tam grać miałem nadzieje że się pojawi skoro w serialu ciągle o tym gadają.
Pisaliśmy o tym już dawno. To, że Krawczyk rezygnuje, nie znaczy, że Paweł nie wróci. Mogą zmienić aktora/
no ale jak sobie to wyobrażasz? nagle wezną innego aktora? Musieli by utrzymać wątek pawła z rok zanim wzięli by kogoś innego bo przecież każdy widz już zapamiętał Pawła jako Mikołaja krawczyka..
Normalnie, w serialach zdarzały się podobne przypadki. Krawczyk nie był zresztą jedynym odtwórcą tej roli. Przed nim był Janicki i wiele osob chce, zeby wrócił.
Krawczyk tylko powiedział że nie zagra już, dla mnie to żadna nowa wiadomość. Pawła może zagrać ktoś inny.
Ale ogólnie chodzi o to że nie ma już aktorów którzy kiedyś grali przez cały odcinek.. Brakuje wątku "Miłości" zastąpili go "Problemami"
Scenarzysci nie mają pomysłu ostatnio oglądałem że ta małolata jest za gruba i wymiotuje..- no litości nie mają już innych pomysłów?
Tak ale niedawno zrozumiałem że nie można ciągle bazować na dawnych postaciach i ich sprawach. Trzeba wprowadzać coś nowego. Ciężko mi było to przyjąć bo też chciałem wszystkiego tego co na początku było ale trzeba to zaakceptować. Jedyne co mogę w tej chwili to żyć nadzieją że niektóre postacie powrócą a zwłaszcza Paweł. W jednym temacie powiedziałem że jak Pawła nie będzie to nie będę oglądał już serialu ale tak nie będzie bo nie potrafię przestać oglądać.