4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zbliża się czas, kiedy Mirek pójdzie do LO, a więc będzie musiał przeprowadzić się do Wrocławia i może to być odpowiedni czas, aby troszkę rozszerzyć jego postać? Macie jakieś pomysły? Dla odmiany można byłoby wprowadzić zainteresowanie Mirka sportem, np. jakimś boksem, muay thai, mma. Ostatnio Mirek nabrał trochę masy, więc jest już zrobiony początek. Byłoby to przeciwieństwo w stosunku do postaci Krystiana, wcześniej Fabiana, a zainteresowanie sportem jest popularne wśród nastolatków. A w serialach zazwyczaj są nastolatkowie emo, lalusie, itp.

kokakok

Wydaje mi się że wyjedzie i już go nie będą pokazywać i tak rzadko już go pokazują

ocenił(a) serial na 4
kokakok

Mirek wyjedzie do Państwa Islamskiego i będzie walczył za Allaha.

kokakok

A tak odbiegając od temu jego przyszłości. Od kiedy Mirek nazywa Emilkę mamą?

ocenił(a) serial na 5
no_bo_co

A nie nazywał sam nwm bo jego malo co pokazują ale chyba mówił normalnie do niej Emilka

użytkownik usunięty
no_bo_co

A jak ma do niej mówić ? Jak go Emilka z Bartkiem wzieli do siebie adoptują go po śmierci jego mamy i Patryka

ocenił(a) serial na 7

Emilka. On znał swoją prawdziwą mamę. Też mnie to dziś zdziwiło...

użytkownik usunięty
Naavy

Przecież był ze swoją prawdziwą mamą tylko zapomniałam sobie jak się nazywała Mirek był z nią w Londynie potem, dołączył do nich Patryk

kokakok

jakos nie wyobrazam sobie ciekawego wątku z tym Mirkiem,jakis taki nijaki i bez życia,aktorstwo też nie ciekawe może sie kiedyś wyrobi,ale to trzeba czasu

ocenił(a) serial na 4
kokakok

przecież w Wadlewie jest wszystko LO też sie znajdzie xD

mateusz815

albo oleje szkołe i bedzie razem ze swoim "dziadkiem" i "mamą" przerzucał gnój w oborze i doił krowy ;d

mrowa93

i bedzie nalewki pił w szopie...co wiecej potrzeba do życia ? pożre..popije...podupcy.Wszystko jest na miejscu