PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

To jest masakra co się wyprawia ostatnio w tym serialu-co to ma w ogóle być ten reodanizm?? I jak w ogóle można udzielać ślubu pijanemu człowiekowi, nawet jeśli jest to sekta?? Ludzie to się w głowie nie mieści, brak mi słów żeby określić debilizm scenarzystów serialu...I po co Bartek dzwonił w sprawie garnituru do Artura skoro członkowie tej sekty chodzą w tych pedalskich żółtych kaftanach?? A ta szopka dla rodziców Bartka, w którą wciągnęli swoich znajomych? Dorośli ludzie i bawią się w coś takiego...;/ W ogóle to nie rozumiem dlaczego Bartek nie pogoni tej całej Stefci tylko ją jeszcze ciągle przeprasza bo ona ma wiecznie muchy w nosie...;/ Powiem tak-twórcy serialu są na najlepszej drodze żeby go zeszmacić i żebym przestał oglądać to badziewie;/ Nie zdziwię się jak w następnych odcinkach okaże się że np.Artur jest w ciąży... KOSMOS !!!!!!!

Faraon_5

Masz całkowitą rację.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 4
femles_CS

zgadzam się w 100 %

yyy_

Ja nie wiem dlaczego to oglądam. Było już tysiąc wątków ale pamiętam wszystkie. Np ?M jak miłość to nie pamiętam żadnych wątków a właściwie nie pamiętałam bo juz 2 lata tego nie oglądam. Czasem im się uda (w PM) wymyślić coś ciekawego ale ten serial naprawdę mi się nie podoba jednak i tak go oglądam bo jestem ciekawa. Nie cierpię tego i nikogo tam nie lubie a szczególnie soni i marysi. Chciałabym aby skończyli ten serial i cieszę się że w wakacje go nie nadają.

Faraon_5

Popieram, same pierdoly. Juz chyba nie maja co wymyslac, przez to dzieja sie tam takie glupoty. Najlepiej jak to skoncza, bo jezeli beda to wciaz puszczali to wszyscy zaczna uwazac tak jak my, nawet ci, ktorzy kiedys sie tym interesowali.

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

Całkowicie sie z Wami zgadzam. Oglądałam ten serial tylko na początku bo był fajny. Teraz już mi sie nie podoba. Mam nadzieje że już niedługo go skończą i że nie zrobią z niego mody na sukces po polsku.

ocenił(a) serial na 1
_Soledad_

Ten serial ostatecznie stracił sens i się zeszmacił, gdy kukła udająca Marysię wpadła pod samochód. Najśmieszniejsza scena w serialu.

Faraon_5

no... głupota ten serial ;/ ;/

Faraon_5

heh uslyszalem to w TV obok i uswiadamili blondynce ze to nie istnieje

użytkownik usunięty
Kubas89

Hehe, może to bez sensu, ale nawet fajnie mi się ten serialik ogląda, chyba właśnie ze względu na takie debilne motywy jak np. ta sekta pajaców ubranych w szmaty, wizyta ducha u Pawła, kiedy ten był przysypany, ojciec tej laski Artura kradnący mu z chaty nawet krzesła itp itd.

Mam wrażenie że sami twórcy nie traktują tej telenoweli na serio i świadomnie robią sobie jaja, wprowadzając motywy tak żałosne, że aż śmieszne, mnie to pasi i jak trafię na jakiś odcinek to oglądam z chęcia, bo lubię takie absurdalne klimaty, a raczej pogardzam wszystkimi innymi polskimi tworami telewizijnymi...

Rzeczywiście, ten serial jest bez sensu, ale o tej porze naprawdę nie ma nic ciekawszego więc ludzie włączają go z przyzwyczajenia. Tak myślę...

Lady_From_Burton_World

ale Wy wszyscy jestescie smieszni i zalosni;) Jak Wam sie cos nie podoba to nikt Was nie zmusza do ogladania tego serialu jest miliardy innych a jesli Wam sie nie podoba rozwoj wydarzen i watki to wymyslcie lepszy serial jestem ciekawa czy ktos to "badziewie" bedzie ogladal;) Bo patrzac po Waszej inteligencji "mniej niz zero" to jest to zaiste niemozliwe zebyscie cos madrego wymyslli;)

uwieziona

a i jeszcze jedno dziwne ze jakos ten serial ma obecnie grubo ponad 1000 odcinkow mysle jednak ze gdyby byl taki badziewny jak sadzicie to by dawno zszedl z anteny i dzieki Bogu ze jednak ciagle jest.