Jak widze Sabina wykazuje sie juz wiekszym intelektem od Marysi. Po jednym ślubie ma dość. Marysia nigdy nie ma dosyć i ciśnie już piąty ślub!!!!!!
'' i że cię nie opuszczę aż do śmierci'' oh ah
A z kim to? Wiem, ze raz z Pawłem i do slubu nie doszło (ktos pamieta czemu?), potem drugi raz z Pawłem i juz był happy end i jeszcze z Hubertem, a ten 4 raz??
każda normalna osoba wyciąga jakieś przemyślenia z poprzednich związków. Majka wychodzi z założenia im więcej facetów tym lepiej. Ile znała tego Aleksa nim się wprowadził do niej? chyba krótko. ja na jej miejscu mając dziecko nie pozwoliłabym żeby facet tak szybko się wprowadził tym bardziej, że Aleks jest drugim "wujkiem"
niby tak, ale Szymon był tylko na numerek, mimo wszystko jak Julka ich zobaczyła w łóżku to będzie mieć uraz do końca życia. międzyczasie pojawiał się tatuś który ją zrobił. biedna ta Julka.
Będzie mieć zrytą psychikę na bank, bo do Huberta już się przywiązała, a ten zniknął z ich życia. Ojciec tez ma ją gdzieś i nigdy go nie widuje, Aleks też niebawem wykaże się chamstwem i na to wychodzi, że Julka nie ma żadnego męskiego wzorca, mógłby to być chociaż dziadek- ojciec Majki, ale ten również ma dzieciaka w nosie. Piękna rodzinka!