Kogo chcielibyście zobaczyć ze starych postaci ponownie w serialu ? Ja tych :
Magda (dziewczyna Pawła) i oczywiście Paweł, Mariusz, Mariola (matka Pawła) oraz chciałbym zobaczyć takie wątku w serialu :
Mariusz wrócił do Wrocławia z Warszawy kiedy dowiedział się o losie Pawła dużo scen z Mariuszem i Harcerzem
Magda pomaga Harcerzowi w odnalezieniu Pawła i dlatego wróciła do Polski (nie wiadomo co się z nią stało po jej ostatnim wystąpieniu w serialu może wyjechała za granice)
Co wy na to ?
Też tęsknię za Magdą, piękny wątek był... Mariusz i Mariola są mi obojętni, chociaż aktorka była świetna :)
Czasem brakuje mi Patryka, ale zmartwychwstaniom mówimy NIE ;)
i gdyby przyszykował wspólnie z Igorem Kaczmarczykiem jakąś grubszą akcje która by wykończyła wszystkich bohaterów PM taki koniec byłby idealny ;ddd
Moja poprzednia wypowiedź nie była skierowana do Ciebie. Chodziło mi o to, że powrót aktorów, których postacie zostały uśmiercone, jest po prostu głupi.
Jakoś ponowne ożywienie Igora czy Huberta nie stanowiło problemu a przydał by się według mnie, bo teraz jakoś mało czarnych charakterów
A kto powiedział, że śmierć Manuela również nie była upozorowana ? Scenarzyści PM są zdolni do wszystkiego
Igor zmartwychwstał, a skoro mógł on to może Manuel, który był lepszym czarnym charakterem ;D