4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie oglądalam serialu od miesiaca i wlaczam dzis a tu szok. Jowita uciekla z kasa, na dodatek ma Radka gdzies? Zostawia go z dlugiem 400 tys? To jest tak naciagniete ze az smieszne. Ci scenarzysci to faktycznie idioci. Mam nadzieje ze to jakis sen Kaski czy cos, bo jesli ona naprawde miala uciec od Radka po tym co przeszli razem i po tym co ona mu mowila, to jestem sklonna uwierzyc ze ona wcale nie miala raka, MIMO ZE BRALA CHEMIE. Toz to chore! Mogla juz umrzec w spokoju, Radzio by poplakal i milo wspominal, a tak to co? No go*wno, jak ten serial. Scenarzysci puknijcie sie w te swoje zacpane lby, bo tracicie kolejnego widza. Jak Jowita nie wroci a to sie nie wyjasni w miare racjonalny sposob, to zmieniam kanal. Pierwszy raz o 18:00 od 10 lat.

pampeluna94

nowi scenarzysci pojechali po bandzie. jak dla mnie to jest poczatek konca tego serialu, w kazdym razie ja mam ochote rzucic go w diably. brak slow na tych pajaców tu pisalem troche wiecej o tym
http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Nowi+scenarzy%C5%9Bci+ZABILI+ten+serial+!!!,2701974

ocenił(a) serial na 6
pampeluna94

Ja z kolei uważam, że taka sytuacja jest bardzo możliwa. Laska zawsze lubiła kasę, często o tym mówiła, że kasa jest ważniejsza od przyjaciół itd. Co więc dziwnego w tym, że wycyckała Radzia i zwiała z forsą? Poza tym w chorobie przychodzi taki moment, że ma się już dość, nie chce się już leczenia tylko świętego spokoju. Tym bardziej, że rokowania miała bardzo słabe