Jest teraz najbardziej wkurzającą męską postacią w tym całym wadlewie,ten jego babski idiotyczny
głos jest najbardziej wkur*iający jak się denerwuje.Ogólnie jego postać jest idiotyczna po prostu
taki wiejski przygłup
ogolnie cale wadlewo jest wkurzajace i denne. Najgorsze postacie serialu to wojtek i ta durna sztuczna siostra sabiny. Co za dno aktorskie ta baba
To twoja opinia. Dla mnie to najlepsza męska postać w Wadlewie grana przez świetnego aktora. Wojtek jest zabawny, a to, że nie jest klasycznym przystojniakiem to też duży plus i dodaje mu to pewnego uroku. Jedynie w sumie dla Wojtka, Bartka i Śmiałka mi się chce oglądać wątki wadlewskie, bo np. Rysiek i Wiktoria to totalne nudy.
O tak, Seweryn też jest spoko. Na początku, kiedy był trochę takim wrogiem i rywalem Mariana o Aurelię go nie lubiłem, ale jak się zaczęli kumplować, to zmieniłem zdanie. Swój chłop. :D
A nie sorry,dzięki że mi przypomniałeś o Ryśku.Ten grubas jest najbardziej wkurzający,taki prawdziwy pies.
No właśnie. Rysiek wg mnie w Wadlewie jest najbardziej irytujący, szczególnie, gdy szuka okazji by jakoś dopiec Śmiałkowi, Sewerynowi i Wojtkowi.
świetny aktor, dobra rola. ma grać wiejskiego cwaniaczka to gra i robi to dobrze!
Wojtek jest fajny, podobnie jak reszta ekipy z Wadlewa. Obecnie wątki wadlewskie są dużo ciekawsze od tych wrocławskich. Wiadomo, że jedne i drugie już dawno przekroczyły granice absurdu, ale Wadlewo jest przynajmniej zabawne, a we Wrocławiu ostatnio do wyrzygania wałkują temat Igora vel Piotra i tego antyterrorysty za dychę.
Piotr Głowacki grajacy Wojtka to akurat jeden z najlepszych aktorów w tym serialu, głos ma świetny, dla mnie seksi, nie wiem co w nim babskiego. Wojtuś w ogole jest mega uroczy, ja go w każdym razie bardzo lubię