co to za ulizana plereza??? wyglada jak przyglup - pasowalby do ekipy z Wadlewa ;/ a niby ma uchodzic za idola nastolatek :P swoja droga, zwrocilam tez ostatnio uwage na jego przerysowana mimike w kazdej najprostszej scenie - komedia :DDD
no też to zauważyłem ostatnio, ten jego jakiś zużyty mop czy co to jest :D
mimikę to miał najlepszą w burdelianie w kuchni XD
taki kogucik który zechciał być kurką :). Zużyty mop to bardzo dobre określenie :). A mimika jest najlepsza, co wy chcecie :). Albo non stop ma minę zbitego psa albo śmieje się jak głupi do sera.
Niech go w koncu wywala. Mam dosc tej postaci, tego aktora, tego glosu i tej jego mordy i fryzurki... Niech idzie do Trudnych Spraw.
matko jakie komentarze... :D :D a tak swoją drogą to mam nowa teorię: chyba wcale nie jest takim beznadziejnym aktorem, skoro potrafi zagrać takiego kretyna. Wbrew pozorom nie jest to latwe :D
przecież wystarczy się popatrzeć na jego korde w zdjęciu profilowym i widać że on nie gra tylko jest sobą. Pewnie dostał; role po znajomości a skoro jest debilem to debila kazali mu grac żeby było łatwiej, choć i tak mu to nie wychodzi
Ja się nie zdziwię jak kolo kiedyś zupełnie nagie foty da do internetu,a jak administrator je usunie to jeszcze będzie miał ból dupy,dlaczego to zrobił,w sumie zabawne że gość ma 24 lata,niby dorosły facet wiekiem,a z twarzy i budowy ciała jak licealista a może nawet gimnazjalista.Nawet taki serialowy Dominik czy Fabian w realu może troszkę starsi wyglądają dużo poważniej.