ta maryska mnie dobija kogos o zdrade posadza a sama do lozeczka wskoczy drugiemu od razu jak na nia patrze to mi sie juz zygac chce jesli sa naprawde gdzies takie kobiety to ja wspolczuje im facetom moje kondolencje
Nie posądza, tylko się dowiedziała od Emilki, że sie całował z Magdą, a to była prawda. Jak powiedziałaś, "wskoczy"- czyli czas przyszły, i nie od razu... A która normalna dziewczyna znosiła by tyle kłamstw, zdrad, i świństw jakie robił Paweł. Jestem całkowicie za Majką, i to ja współczuję dziewczyną, które spotkają na swojej drodze takiego Pawełka.
A jeśli Ci się od razu chce rzygać, jak na nią patrzysz, to ja mam rozwiązanie... w pilocie są guziczki, wystarczy przycisnąć guziczek np. 2, i już zmienisz kanał. ;) Pozdrawiam.
No i bardzo dobrze ona robi, w końcu się odegra po tylu akcjach które odstawiał Paweł ;]
solidarnosc jajnikow trzyma sie mocno jest duza roznica miedzy klamstwem a zdrada chyba
Tak, ale Paweł ją w jakimś stopniu zdradził, no chyba, że uważasz, że całowanie się z inną, to nic takiego.
Oczywiście, że tak, ale szczerze, to nie słyszałam, żeby Majka miała iść z nim do łóżka, wiem, że będzie się z nim całować, niż więcej.
Zresztą, chyba widać, że zależy jej na Pawle, a zrobiła to tylko i wyłącznie z żalu i zawiedzenia na nim, nie popieram jej zachowania, ale też nie ganię.
ona sie z nim przespi a potem bedzie chciala odejsc od meza ale nie powie mu o tym od razu oczywiscie tylko bedzie czekala na dogodny moment a za jego plecami bedzie dalej go zdradzac takie zachowanie pozostawiam bez komentaza
Ej to jak w końcu bo ja już nie czaje..
Paweł przespał się z Magdą wtedy jak pijany był u niej i prosił żeby nie leciała do tych Chin czy nie?
nie nie spal z nia ale biedna pokrzywdzona przez los marysia symbol cnoty zdradzi go od razu kiedy tylko sie okazja trafi
No dokładnie xD
I to nie raz,nie dwa.....:/
Takie zachowanie po prostu....
Nie dosc,że kłamie,Sypia z Doktorkiem to jeszce będzie sie zachowywala jak gdyby nigdy nic:)Żałosna biedniutka dziewczyna:/
Okazję to ona miała od dawna, jak tylko Stasiak się pojawił, więc już nie przesadzaj. A zresztą nie emocjonuj się tak, to tylko film, fikcja ;)
A że tak zapytam co znaczyly słowa Magdy
"Wczoraj byłeś bardzo miły"
? Bo jakoś gdyby nic nie było między nimi w nocy raczej by z takim uśmeszkiem i zalotnym spojrzeniem tego nie wypowiadała.
Właśnie endorfiina, też o tym pomyślałam...
Zresztą pewnie za kilka odcinków się wyda, że jednak się z nią przespał... ale oczywiście nic nie pamiętał.
Marysia swoja głupotą mnie dobija
:D
Już taka święta przynajmniej nie będzie
Uważam jednak,e skoro sama tak robi to nie ma prawo mieć do PAwła zadnych pretensji
patrz lepiej na zachowanie marysienki pokrzywdzonej przez los i przez wszystkich a taka cnotliwa sie wydawala
Napalona a Doktorka była
Mam nadzieje,że Paweł się dowie(Oczywiscie ona mu nie powie-UCZCIWA...hahahaha) i raz na zawse z nia skończy
A Pawełek to co wyprawiał? Wielce urażony był, jak Majka nie powiedziała mu, że Stasiak jej wyznał miłość na rozprawie rozwodowej. A sam wcześniej o mało nie przeleciał Madzi w ich wspólnym mieszkaniu. I jakoś też nie zdążył jej o tym powiedzieć. Mógł "zajmować się żoną", a nie latać za Madzią.
Ludzie ludzie spokojnie to tylko film ja chciałam tylko dopytać się dorbnych aspektów ;) nie oglądałam wczoraj niestety a wiem, że był odcinek megaśny ;)
Ja niczego nie tłumaczę. Słowem nie wspomniałam, że to tłumaczy zdradę. Stwierdzam tylko fakty (filmowe oczywiście), że Pawełek też święty nie był. Zresztą o ile się nie mylę on wcześniej też Majkę zdradził ( tamta potem popełniła samobójstwo chyba skacząc z okna). Ona mu wybaczyła.Nie pamiętam dokładnie jak to było.
Hmm.. drogi sincity, z Twoich wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że masz albo jakąś urazę do kobiet, albo masz ok. 14 lat...
Czy Paweł kiedykolwiek zdradził Marysię ?
Bo nie przypominam sobie , a jeżeli było blisko takiej sytuacji to zawsze
Pawłowi przychodziło o rozum do głowy i jednak do niczego nie dochodziło ,
a ta głupia blondyneczka spuściła gwinta jakiemuś pajacowi którego jakiś
czas temu nienawidziła...
wlasnie o tym mowie udaje jakis symbol cnot i jeszcze umoralnia innych a sama od razu do lozka innemu wskakuje i jeszcze szczesliwa jest z tego powodu normalnie szkoda slow dla takich
Po 1 to święta Marysia wyznała Stasiakoi,że od KILKU tygodni nie może przestać o nim myślec....KILKU tygodni:/ a teraz kiedy ja przeleciał to będzie iekawie....A a głupia jeszcze się cieszy i chwali Kindze,że przeleciał 2 razy:;/ żallll....
Mogliby rozwiązać wątek tak, że Majka będzie ze Stasiakiem, a Paweł z Magdą. Już mi się rzygać chce od tej mdłej parki, a teraz jest wreszcie jakaś akcja!!!
Oby tylko scenarzyści nie zrobili, że Majka i Paweł do siebie wrócą :/ To już by była porażka na całej linii.
Ja się całkowicie z tym zgadzam. Już od baaardzo dawna, niemal od początku serialu, nie trawię ani Pawła, ani tego że M&P są parą :( Jest to wątek mdły i nudny, ten Paweł ma beznadziejny image, gestykulacje, w ogóle zero ambicji, jest szoferem i już jest happy. Do tego alkoholik i już nie raz o mało co nie zdradził Majki.
A ona pomimo to ciągle mu wybacza, na nic sobie nie pozwala, okazji do zdrady to już miała po uszy i nigdy nie skorzystała. A skoro teraz poszła na całość ze Stasiakiem, to powinna być w nim zakochana...
Czytając streszczenia i wiedząc, że nie zrobią tego tylko raz czy dwa i znając charakter Majki, jeśli scenarzyści zrobią, że ona wróci do Pawła, a do uczucie Stasiaka okaże się tylko namiętnością, to będzie największy absurd serialu!
Swoją drogą byłoby fajnie, jakby się okazało, że Paweł jednak spał z Magdą i ona była teraz w ciąży z nim :twisted:
sincity masz w zupełności racje. Co do wypowiedzi:
-"Hmm.. drogi sincity, z Twoich wypowiedzi, dochodzę do wniosku, że masz
albo jakąś urazę do kobiet, albo masz ok. 14 lat..."
jest to typowa obrona głupiej kobiet, której brak argumentów na poparcie
swoich racji .. A tak po za tym co ja tutaj robie?! nara!