4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34590
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co o tym myślicie ? Ogólnie lubie Igora ale to już nudne się robi zaś pewnie porwanie Sabiny lub coś innego

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Dobrze, że wraca, od razu zrobi się ciekawiej. Scenarzyści nie mają za bardzo pomysłu na dalsze życie Sabinki z nudnym Natanem, więc muszą przywracać Igora, który już się postara o to, żeby Sabinka, jej bliscy i widzowie się nie nudzili. ;)

Cefalix

dokładnie tak ;) dla mnie Igor może powracać w nieskończoność, uwielbiam go i chcę, żeby było go jak najwięcej.

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Ja też go bardzo lubię.

Najlepiej, jakby scenarzyści pozbyli się wreszcie tego nudziarza Natana. Ta postać jest tak bezbarwna. Aktor nie jest w zasadzie zły, ale co on może wykrzesać z tak nijakiego bohatera.

Agata też mogłaby wrócić, skoro nie widzieliśmy na ekranie jej śmierci. Igor zostałby tym samym oczyszczony z zarzutu morderstwa. ;)

użytkownik usunięty
Cefalix

No właśnie ten Natan jest nudny.

użytkownik usunięty
kierowca23

Kurna, chyba znowu zacznę oglądać Pierwszą miłość ale tylko urywki z Igorem!!! :D Nie oglądam już od września :D

kierowca23

Ja się cieszę, bo aktor naprawdę świetnie wciela się w swoją rolę.
Fajnie byłoby jakby namieszał w życiu Sabinki i zmienił jej przesłodzony i nudny charakter na taką zadziorną jaką była kiedyś.