...po dzisiejszym odcinku stwierdzić muszę że serial ten niestety traci poziom. Traci i to przez
takie głupie wątki i mało profesjonalne dialogi. Tak prawdziwe życie nie wygląda. Laska jest
w ciąży, potem okazuje się że nie jest , facet pyta, widzi co się dzieje a ona nagle się zacina,
niczym przedszkolak na przedstawieniu i nie umie sklecić zdania , a raczej słowa "NIE".
Podobnie Marysia, stoją na środku ulicy i pieprzą głupoty jakie to dziecko nie jest piękne "
PAWEŁ TO PRZECIEŻ TWOJE DZIECKO, NASZE" i po problemie. Wyraźnie nie ma tam nikt
pomysł na sensowny scenariusz, kilka wątków które się zamknąć nie mogą. Tak na prawdę
sam nie wiem dlaczego na to patrze, chyba przez klimat jaki tam panuje no i ze względu na
Kingę, której tam ostatnio i tak nie ma... ARTUTRO WRACAJ !!!
"po dzisiejszym odcinku stwierdzić muszę że serial ten niestety traci poziom" - a kiedy ten serialik dla niepełnosprytnych trzymał jakikolwiek poziom? To można oglądac tylko i wyłącznie jako komedia niezamierzonego absurdu. Tylko debil ogląda/traktuje to powaznie.
serial ten zawsze był kiepski ale rzeczywiście ostatnio przechodzi sam siebie ;p
próbują podtrzymać chyba oglądalność (jeśli istnieje) wątkami bez końca... teraz myślą chyba, że ludzie oglądają go czekając aż paweł dowie się o dziecku... a jak się dowie znajdą inny wątek, który będzie miał przez rok się wyjaśniać...
ludzie pracujący przy scenariuszu powinni czasem zajrzeć na fora z krytyką (a nie zachwytem gimnazjalistek) i zobaczyć, że normalni ludzie wolą oglądać prawdziwe życie zamiast naciąganych, sztucznych i nierealnych sytuacji typu, że jak ktoś komuś przerwie podczas rozmowy (majka-paweł, anka-paweł, kinga-paweł) to nagle nie można już dopowiedzieć zdania przez parę miesięcy.... poza tym paweł chce wiedzieć czemu anka jest zła, jak ona chce wyjaśnić mówi do niej "nie mów nic" i po kilku sekundach krzyczy na nią, żeby w końcu powiedziała... biega po lekarzach, a jak wraca do domu znowu mówi jej, że nie musi nic mówić - absurd z odcinka, który dzisiaj widziałam... to prędzej zniechęci ludzi niż zachęci do włączenia polsatu...
czemu nie ma tam prawdziwych problemów tylko wymyślone lub wygórowane?
często mam wrażenie, że niepełnosprawni umysłowo piszą dialogi....
lub ludzie nie wiedzący nic o życiu... bez rodzin i jakichkolwiek relacji międzyludzkich
...fakt, może to faktycznie staje się powoli operą mydlaną na kur domowych. Kiedyś ten serial "miał jaja" a scenarzyście na pewno wchodzą na takie fora więc może coś lub ktoś przemówi im do rozumu. A co do tego że niepełnosprawni piszą dialogi /:d/ to tutaj może średnio za to pod tym względem zawsze królowała i chyba nadal króluje DURNOWATA "Plebania", na tamtym to można dopiero mózg zorać
nie widziałam nigdy plebani... sama nazwa serialu zmusza mnie do zmiany kanału na inny;p
hahaha klan nawet oglądałam trochę w podstawówce czyli... co najmniej 10 lat temu ;) m jak miłość tez oglądałam z mama jakieś... 7 lat temu ;) nie jestem osobą żyjącą bez telewizora ;) po prostu nazwa "Plebania" kojarzy mi się jakby wszystko działo się w kościele ;p
no to jak oglądałaś te seriale i to tyle lat temu / czyli podobnie jak ja /. Jak się jeszcze dzieckiem było to się nie miało większych rozrywek w jesienne wieczory niż TV czy komputer. Na pewno widziałaś ten głupkowaty serial na tvp1. http://www.youtube.com/watch?v=m_V8zWnCcSc - dawniej mieli inną czołówkę.
no właśnie nie ;p nie wszystko widziałam ;p może leciało w tym samym czasie co coś ciekawszego na Polsacie ;p np. "Paloma" ;D
K.....wa! Ten mój wątek brzmi po chińsku! Chciałem go edytować tylko jakiś błąd wyskakuje.Nie wiem czy też zauważyliście że tutaj robią się błędy w tekście, zjada albo dodaje litery że wychodzi to jakby przedszkolak pisał. W każdym razie sens zrozumiałaś, a ja ci gwarantuję że jeśli oglądałaś KLAN to Plebanie też na pewno nie raz nawet przypadkiem, bo to leci na TVP1 już od lat, podobnie z resztą jak KLAN. BA.
sorry, ale nie próbuj mi wmawiać co widziałam, a czego nie... jak mówię, że nie to nie ;/
działo się dawniej, np andrzejek syn Anety ten pijaczek, ostro z nim było, albo ten świr co porwał chłopaka Emilki , motywy z Arturem. Nie no nudno nudno, racja. A tak apropo to co z tym andrzejkiem wyszło?
no dawno, dlatego "traci od dawna" jak sama napisałaś. A jaki twoim zdaniem jest obecnie najciekawszy wątek? Jest taki w ogóle?