PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

sylwia... Boże jak mnie ta baba irytuje, to jej zachowanie, typowa wiejska maryna ze wsi. Mam nadzieje ze ja predko wywala z tego programu bo nic ta persona do niego nie wnosi

ocenił(a) serial na 6
saltwater88

Ciapowata Sylwia której nie cierpię, to nic w porównaniu z durnowatą Włodarczyk. Mam nadzieje, że niedługo już zniknie z serialu:/

ocenił(a) serial na 10
arbuz90

no właśnie ta Sylwia to świruska wogóle jak ona fatalnie gra takie niewiniątko szkoda gadać

ocenił(a) serial na 6
saltwater88

A ja mam nadzieję, że Emilka będzie z Kamilem i Sylwusia dostanie od niej w pysk jak znowu mu do łóżka wlezie ;)

ocenił(a) serial na 7
digi_hardcore

Ja też nie lubie Sylwii, ale to przez Malwine Kamil został oskarżony o gwałt. Ona źle zrozumiała jej intencje. Potem Sylwia chciała wszystko odkręcić ale Malwina nie dała jej dojść do słowa.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Co za bzdura, jak można ją usprawiedliwiać. Miała milion okazji to odkręcić, przecież to ona zeznawała i go oskarżyła, Malwina ją tylko wspiera,. bo myśli, że faktycznie ktoś ją skrzywdził :/

ocenił(a) serial na 7
Naavy

No tak, zgadzam się że miała okazji trochę. Jednak to jest dość specyficzny typ dziewczyny. Mam wrażenie że Sylwia nie ma własnego zdania i może przez to głównie nie powiedziała o tym.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Ale to już jej problem, że z własnego kretynizmu tak bardzo skrzywdziła człowieka, który tak bardzo jej pomógł i którego rzekomo kocha. Malwina za to ma własne zdanie i bardzo dobrze, bo jakby Sylwii naprawdę coś się stało, to wiadomo że może na Florkową liczyć :)

Naavy

Bardzo dobrze powiedziane Naavy, jakby mi się coś stało to takiej obrończyni jak Malwina bym sobie "życzyła" ;) A tak poza tym, to według mnie, bardziej wydzierający Śmiałek przestraszył Sylwię i przez niego nie powiedziała prawdy. Ale i tak nie lubię ani "nieśmiałej" wpychającej się do łóżka Syli (ależ mnie wkurzała jak wmawiała Kamilowi że Emilka zostaje dłużej w Londynie bo jej się tam spodobało), ani baloniastej "co to nie ja" Malwy ;D Wybaczcie pomotane zdania.