ranking {3} lasek obecnie grających w serialu pt. z którą bym poszedł do wyrka---- 1.wiktoria 2.ewa 3.renata 1.
gorąca wypowiedź !!! jeżeli twój awatar to ty to...............uff.....muszę otworzyć okno :))
Sabiną bym nie pogardził, fajna dupęcja. Reszta jest dosyć przeciętna, no może z tej Ewy było by coś, gdyby odmienić jej imidż o 360 stopni.
dokładnie,ewa potrzebuje porządnego make-up'a i ciucha ale sabina ?? wybacz ale ma nocha jak xuj diabła................
Grażyna? blah. Nie wiem co Wy w niej widzicie, mnie ona brzydzi. Wątek jej romansu z Błażejem wiele razy przyprawił mnie o mdłości, zwłaszcza w tych "szczególnych" scenach.
Jeśli chodzi o panie obecnie występujące, to:
1- Izabela, oj jej obecna fryzura daje radę, że aż miło. A zakręcona przeszłość w sumie czyni tę postać tylko ciekawszą.
2- tu to już nie wiem, niby np. Renata i (od biedy) Ola są dość przyjemne dla oka, ale z drugiej strony Aurelia bardzo podbiła sobie u mnie notowania dbaniem o zdrowie Mariana. Widać, że kobieta serce ma złote, a to w dzisiejszych czasach powszechnej znieczulicy piękna cecha ;-D
E tam, wg. mnie dziewczyna 'posiadająca typowo męskie zainteresowania' na dłuższą metę się nie sprawdza, od czegoś takiego już tylko krok do dziewczyny, która będzie pierdzieć, bekać, rzadko zmieniać ubranie, grać całe dnie na konsoli i robić inne 'typowo męskie' rzeczy ;-D
Z obecnie występujących to:
1. Wiktoria, Jowita, Malwina, Renata i ze starszych Aurelia.
Kiedyś mogłaby być jeszcze:
1. Kalina, Monika