Dzięki temu ze znów uruchomią Andrzeja mogą zrobić ciekawy,pełny napięcia wątek w stylu Andrzej próbuje zabić Igora,a Igor jego a na koniec np Igor zabija Andrzeja,zostaje ranny przez ochroniarzy Andrzeja,udaje mu się uciec i w ten sposób Igor dalej będzie pojawiał się w serialu,Sabina i Karol też.
Na dodatek znów Sabina i spółka będzie wierzył że Igor to prze kozak w końcu zabił faceta który miał kilku ochroniarzy i udało mu się przeżyć.Karol będzie bał się o swoje życie że skoro Andrzej nie żyje to i jego czeka podobny los.
jeśli to prawda to Rafał Mohr chyba podpisał dożywotni kontrakt na Igora w PM :D
Ja napisałem moją wersję jakbym to widział żeby ocalić całą trójkę Igora,Karola,Sabinę a przy tym było ciekawie,doszło do rozlewu krwi i były ofiary śmiertelne.Serialowy Andrzej może się podobać w tym serialu ale nie oszukujmy się jego śmierć będzie najmniej dotkliwa z reszty bohaterów tego wątku.
Nie wiem ale scenarzyści psują serial już bym wolał tych starych scenarzystów.
Ta Kaminska (pseudoscenarzystka ) to jakas katastrofa,najpierw wypusciła Sabinke która po pijaku zabiła kolezanke,w więzieniu pobiła psychologa a ona ja wypusciła bo jakas terapia...co to kurna jest.O Julce której to jednak narkotyki pomogły stać si bardziej wygadaną i żywszą dziewczynką która to miała miec trwały uzczerbek na zdrowiu to już przemilkne bo szkoda mi słów,jestem ciekaw co za bzdure wymysliła z Radziem,mam nadzieje że Artur da mu w pysk jak zobaczy ten mega przekręt.
Kaminska wracaj do TVN-u!!
W kwestii Julii parodią jest to że ludzie po długiej śpiączce stopniowo dochodzą do sprawności,najpierw przez jakiś czas leżą,mówią a dopiero po jakimś czasie zaczynają chodzić a ta wstała prosto z łóżka jak normalny,zwykły człowiek,tym bardziej że małe dziecko powinna być słabsze fizyczne niż dorosły i proces powrotu do normalnego życia,trwać dłużej niż u dorosłego.Artur nie da Radkowi w pysk,bo wstąpił do organizacji jak zostać świętym,i to mogłoby zniszczyć mu reputację.
Tak ze śpiączką to największa parodia i absurd wszech czasów, większego nie było, chociaż i tak wiele było tych absurdów.
dla mnie zepsuli watek juz przez sam fakt, ze Sabina go wypuscila wielkodusznie. miala oczywiscie amnezje i zapomnialo sie , ze zamordowal jej siostre itp.itd. (nawe mi sie nie chce wymieniac jego przewin). a tak liczylam, ze potrenowala i chociaz w morde mu da - to byloby cos ;)
tutaj się zgodzę,Sabina miała przejść przemianę,być twarda,mściwa,zadziorna a ona agresję przejawia do ludzi takich jak psycholog który formalnie nic złego jej nie zrobił.A dalej nogi jej się trzęsą przed swoim prześladowcą,nie oszukujmy się uderzanie w worek bokserski w domu,to nie to samo co profesjonalne treningi w klubie,ale Igor to przecież żaden heros bez problemu spuścił mu łomot np Natan,Stolarczyk czy jego Ojciec.
Więc powinna mieć tyle odwagi żeby przynajmniej kilka razy konkretnie mu przyłożyć,tym bardziej że Igor wiedział że jak zacznie się bronić przed ciosami Sabiny,za drzwiami stoi kilku ochroniarzy Andrzeja,więc bardziej opłacało mu się oberwać od małej,drobnej kobiety niż kilku twardzieli.