Naszło mnie by zrobić podsumowanie życia uczuciowego Radka na przestrzeni serialu. Kiedyś spotykał się z Sabiną ale zdradził ją z Jowitą Sabina mu tego nie wybaczyła i się rozeszli. Jakiś czas później Radek poznał Nikolę. Zdążył nawet się z nią pobrać ale Nikola zrobiła się zazdrosna o Jowitę i postanowiła odejść. Podobno wyjechała za granicę. W międzyczasie Radek zdążył się wkopać w kredyt na salon fryzjerski dla matki Nikoli. Niedługo potem Radek zszedł się z Jowitą ale ich sielanka nie trwała długo bo Jowita zachorowała. By zdobyć pieniądze na jej leczenie Radek oszukał Artura. Jowita przywłaszczyła sobie te pieniądze i uciekła. Nikt nie wie gdzie ona teraz jest. W każdym razie Radek znowu został sam. Jednak ostatnio coś znowu zaczęło iskrzyć między nim a Sabiną. Trochę to nie w porządku ze strony Sabiny bo przecież nadal jest w związku z Natanem. No ciekawe co dalej...
Radek zatoczył koło :P. Ale fakt że to tylko trzy kobiety na stałe. Policzcie np Artura albo Bartka :P.
Mi się podoba para Radek i Sabina. Sabina z Natanem byli strasznie nudni i mdli, teraz dostała takiego pazura :) A Radziu taki lamusowaty przy Jowicie, zawsze z tyłu, zawsze do usług.
No dokładnie, a Nikola w takim środeczku :). Środkowy palec :). Ale jednak się Sabina z Radkiem nie bzykali :). Chyba pomyślała o Natanie by go nie zdradzać bo nudny nie nudny ale zawsze był i wiele dla niej zrobił. No ale już w następnym odcinku znów to samo :). Tylko że myślę, iż nic z tego nie będzie. Namiętność, adrenalina ale czy miłość? W sumie on chyba tylko Jowitę kochał.