4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ale jakoś pasują z pawełkiem. za to anka totalnie wkurzająca postać

ocenił(a) serial na 7
marajka

Mnie też wkurza Anka. Najpierw chce przejąć club fitness potem nagle przyjaźni się z Kingą a teraz znów się nienawidzą! Denerwuje mnie to. A co do Marysi i i Pawła będą i tak czy tak razem tylko musi minąć trochę odcinków;)

ocenił(a) serial na 5
__Cleo Sertortii13

Postac Majki jest wedlug mnie totalnie wyrwana z rzeczywistosci az nie chce mi sie wiezyc ze takie glupie dziewczyny chodza po swiecie.Najwieksza cierpietnica w Polsce.

ocenił(a) serial na 7
sincity

Majka po ciąży miała się podobno zmienić. Miała już nie być taką męczennicą tylko ma polegać na sobie i być taka bardziej pewna siebie. Ale czy tak będzie zobaczymy;)

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

nie wiem czy istnieją takie laski jak majka. dla mnie poronionym pomysłem był wyjazd bez pożegnania... mogła mu chociaż powiedziec ze musi cos przemyslec itp. chyba kazda normalna osoba by tak zrobiła? dlatego ten serial jest totalnie abstrakcyjny...

marajka

dziwne rzeczy się dzieją właśnie za sprawą Majki. Najprawdopodobniej nikt normalny nie zachowuje się w taki sposób, przynajmniej ja takich osób nie znam:D dlatego też lepiej żeby Paweł był już z tą Anką(pomimo że niektórych irytuje) - gdyby wrócił do Marysi to serial dopiero byłby abstrakcyjny... facet postawny, a grałby takiego "co mi powiedzą to zrobię, tańcze jak zagrają"