Skipper czasem wspomina o Manfreddiem i Johnsonie, albo o Danii. Może mogli by zrobić film lub chociaż odcinek, który wyjaśnia te wydarzenia.
SZCZĘŚCIE,
Nom,a najlepsze,że się ujawni idealnie w momencie pojawienia się Skilene ;P
Tia,ale za to umiem wymyślić setki innych.
I to nie mój problem,że ktoś już podobny pomysł.
A jeśli tobie się to nie podoba,to proszę już nie do mnie pretensje : >
A ja nie mówię,że nie.
Po prostu lubię osoby,które nie wypominają innym rzeczy,które zachodzą bez ich winy ; /
Ok, sorry że się wtrącam, ale jeśli uważasz, że jej opowieści są drętwe, to pokaż mi swoje opowiadania. Nie masz? To napisz. A jak masz, to daj linka. Zobaczymy, czy umiesz wymyślić coś, co nie jest drętwe, coś superoryginalnego. I porównamy to z ff Angie.
Dobra,spoko Fluterlie.
Każdy ma swoje zdanie.
Nie podoba mu się,no cóż.
Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. :D
No dobra, rozumiem, to akurat mnie czasem irytuje - jeden jest zachwycony, a drugi niezadowolony... :/ Ale to jest piękne w ludzkiej naturze - nie ma dwóch takich samym osób ^^ Podobne - tak, ale nie identyczne :P
A poza tym, wracając do tematu, to popieram Flutterlie - jak ktoś dajmy na to maluje i stwierdza, ze Picasso to jakieś bazgrołki, to niech sam lepiej namaluje ;P Dobra, na malarzach się nie znam, ale Picasso chyba bstrakcje malował, więc zły przykład... Ale dajmy na to van Gogh! I co? ;)
Spoko...
Tylko wiecie,jak mu coś nie pasuje to ja go nie zmuszam,żeby czytał.
Chciałam,żeby powiedział,abym mogła się do tego jakoś ustosunkować i ewentualnie coś poprawić.
Sęk w tym, że twój FF, i ogólnie wasze FF, mają coś w sobie, że są inne niż... inne. Są lepsze. Wy się po prostu znacie na "swoim fachu" i macie niewiarygodnie wielką wyobraźnię, która jest kluczem do sukcesu w "tym fachu". Pamiętajcie - NIGDY się nie poddawajcie i piszcie dalej. Nawet moja siostra, która jest sceptycznie do takich rzeczy nastawiona, powiedziała, że opka Angie (innych jej nie pokazywałem, bo pokazywałem na komórce, a nie znam adresów waszych FF. Angie znalazłem za pośrednictwem Google'a, ale pokażę siostrze inne) jest całkiem fajna (całkiem fajna w języku siostry = doskonała), więc jeślibyście zrezygnowały... Miałbym żałobę...
Ja też :) A przynajmniej, jakbyś, Angie, przestała pisać tak w srodku ;) Bo wiem, ze kiedyś i tak skończysz pisać, ale przynajmniej będzie jakieś zakończenie :P
Podnosisz mi samoocenę :) Ale cię popieram: Angie i inni (o swoim się nie wypowiadam, to jedna z moich złotych zasad :)) naprawdę znają się na tym co robią. I ty też, Marcin. Uwielbiam czytać wasze opka, bo się przy nich odprężam, śmieję i poprawia mi się nastrój, jak czytam o najnowszym wynalazku Kowalskiego, dlaczego Skipper zachował się jak idiota czy co znów zmalował Szeregowy. Ok, ff mają to do siebie, że trzeba je skończyć, ale jeszcze mnóstwo nam do tego :)
No właśnie :) Ja np. mam zaplanowane jeszcze 22 rozdziały, a niektóre będą dłuższe, więc:
a) będę miałą ok. 60 notek w sumie
b) ciągle wymyślam nowe :D
Kończyć nie mam zamiaru...
Wśród pochlebnych opinii,zawsze znajdą się i te lekko zasmucające.
Grunt to dalej przeć do przodu.
Naprawdę tak powiedziała?Dziękuję i pozdrów ją serdecznie ode mnie :D
PS.LUBI PINGWINY??;O
Wszystkie wasze ff są świetne i kocham je czytać...To mnie relaksuje :)
Nom,kiedyś się oczywiście skończy,ale wtedy mam już pomysł na inne opo :D
A nawet dwa.Zobaczymy,które będziecie woleli :D
Proponuję napisać swoją. CIEKAWE, czy będziesz wtedy taki MĄDRY. PORÓWNAMY sobie, i ZOBACZYMY, które z nich będzie LEPSZE (ależ ja wiem, które). Albo wiesz co? Lepiej nie pisz, bo jak widzę twoje komentarze, to myślę, że dobre by to nie BYŁO. A wiesz DLACZEGO? Napisz coś, to ci powiem...
No, popieram cię Marcin!
Dobra, ja może się wyłączę, bo już mój zapas złośliwości wyczerpałam ;)
Hehehe,dziękuję za takie poparcie ;D
Doceniam waszą pomoc :)
Ale tak jak mówiłam,koleś może mieć swoje zdanie...
Każdy może mieć swoje zdanie, ale często takie coś wynika z zazdrości albo czegoś takiego. Ja chcę tylko, żeby pokazał swoje opko, zobaczymy, czy jest takie dobre, skoro obraża inne!
No tak...
Ja przeciwko nic nie mam.
Mam tylko nadzieję,że to była szczera opinia,a nie wynikająca z naszej różnicy poglądów,co do Kowalskiego ; /
próbowałem założyć bloga ale nie udało mi się.
za to mam mnóstwo opowiadań w zeszycie w tym ,,Dania'' którą przepisałem kilka postów niżej .
No to czekam. Mam nadzieję, że szybko coś z tym zrobisz. Tak jak mówiła, Szeher, jest Google Docs, tam wstaw.
Dokładnie...
A ta Dania....
Hmhmh,to było opowiadanie???
Dla mnie to spoiler :P
Aha...
Spoooko.
Ja jeżeli mam wenę,to mogę odcinek w dzień napisać.
Zazwyczaj zajmuje on 13 stron zeszytowych
Ale czego się nie robi dla pingwinków.
Wiesz... To nie jest dobry znak. Ale najważniejsze, według mnie, jest to, żebyś trochę popracował nad ortografią i interpunkcją. Bo jak twoje opowiadania będą takie, jak komentarze, to tego się nie będzie dało czytać!
PS. Mam nadzieję, że mnie miło zaskoczysz.
Więc... cóż, to nie jest opowiadanie. To jest najwyżej słaby spoiler.
Błąd logiczny. Kowalski nie wiedział o co chodzi z Danią w odcinku "Zemsta jest Słodka" ani w innych. Oznacza to, że nie może uczestniczyć w wydarzeniach. Poza tym nie zna Hansa. Pisze się Johnson, mogłeś to sprawdzić, bo gdy zabierasz się do opowiadania, musisz mieć wszystko sprawdzone, oczywiście jeśli chcesz mieć dobry ff. Ortograficznych i interpunkcyjnych błędów jest tyle, że nie będę ich liczyć. Zdanie rozpoczyna się od dużej litery (tego uczą w podstawówce...). Nie możesz zabić Manfrediego i Johnsona zanim poznali Szeregowego i Rico. Niektóre zdania są bezsensowne, np. "po tych 2 ale jajogłowego masz szanse uratować". Ogólnie akcja jest za szybka, trochę zbyt oklepana i standardowa.
Żadnego z tych błędów nie zauważyłam u Angie.
Oh dziękuję :D
Jestem widocznie zaskoczona tak dobrą oceną,moich opowiadań : )
Ja się nie chciałam wypowiadać,bo wiecie,mógłbyś stwierdzić,że oceniam cię tak a nie inaczej,tylko dlatego,że sam źle wypowiedziałeś się o moim ff.
Ale skoro zrobiła to Fluterlie,to mam czyste sumienie ;D
Przepraszam, ale czy mogę się zapytać, gdzie on ma te opowiadania? Bo chciałbym poczytać.
Oł... trochę się spóźniłam, żeby wypisać błędy Davidkinga, bo skoro zrobiła to Fluttie... Ale cię w pełni popieram! :D Angie ma wysoki poziom opowiadań, a co do tego "opowiadania" to czasem ja piszę dłuższe spojlery, jak chcę coś dokładnie opisać ;)
I te d€ze litery na początku zdań... chłopie, do której klasy ty chodzisz? To jest zwykłe zaniedbanie, czy może coś innego...?
Heh, z ust mi to wyjęłaś! Błędów takich nie robi moja dziewięcioletnia siostra z dysleksją i dysortografią, ma lepsze pomysły ... A opowiadania Angie są w pełni poprawne, dopracowane,w stylu pingów...
Marcin,masz je na pierwszej stronie tego tematu...
Jeszcze raz dzięki :D
Nie wiem co bym zrobiła,gdybyście mnie nie wspierali :D
Hue hue hue...
Jesteście jak trzej muszkieterowie...
Tylko Was jest czterech i nie jesteście z Francji :^^