PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Denerwue mnie Szeregowy, a konkretnie to, że jest takim lalusiem. Nie lubię też jego obsesji na punkcie jednorożców i cókierków toffi. Niby jest taki słodki a i tak (według mnie) Kowalski jest milion razy słodszy od niego. Czy tylko mnie on denerwuje?

użytkownik usunięty
marina1318

Dajesz dalej! Weź, to jest GENIALNE! Ja chcę ciąg dalszy! PROSZĘ!

ocenił(a) serial na 10

Wooo! Wyrabiste! :D pisz dalej! Plis! :D

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Super. :D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Musiał czymś zaimponować Skipperowi, pozostałym. Nie wziął go przecież na piękne oczy. Według mnie w Szeregowym nie ma nic z 'panienkowatości'. To jest po prostu taki typ. Jest słodki, ale ma odpały. Jest miły, uprzejmy, może jego poglądy są uznawane w dzisiejszym pełnym znieczulicy świecie za banalne, ale są prawdziwe. Można mu zarzucić, że za duża papla z niego oraz jego naiwność w stosuku do innych. A ludzie, w tym wypadku zwierzęta to często osoby wykorzystujące innych, mało warte, życzące drugiemu najgorszego. Wręcz pełen podziw dla Szeregowego, że w takim nieprzyjemnym świecie nadal wierzy w innych i jest dobry. Nie można wyczuwać spisków na każdym kroku. Poza tym jedyny trzeźwo myślący gdy innych ogarnia paranoja jest potrzebny. Tak się zbłaźnić jak Skipper, Kowalski i Rico w odcinku 'Czerwony Wiewiór'? Wstyd! Utrata samodzielnego myślenia jest przykra.