Skiper to wyjaśnił w odcinku z wredynm maskonurem z Danii. Cytuję " Syf, malaria i nie dają żryć".
W odcinku ,,the Hoboken Surprise'' pingwiny tam trafiły i było nieźle w tym zoo,były łóżka masujące ,fontanny i w ogóle.Nie widziałam całego odcinka ,więc nie wiem ,czy zoo stało się diaboliczne ,czy nie .Możliwe jednak ,że coś w tym lęku Skippera przed Hoboken jest.
Ja właśnie ten odcinek oglądałam z napisami...Potem okazało się,że ta dziewczyna co pracuje w tym zoo ma manie czystości i...
Jak chcecie się dowiedzieć to obejrzyjcie :P
Też oglądałąm ten odcinek. Jeden z lepszych odcinków. I jeszcze później ta walka na końcu. :D
No a widziałaś jak normalny Kowalski walnął robotowi z liczydła?Rozwaliło mnie to...
A potem dwaj Szeregowi bijący się jak jakieś paniusie,heheh totalne ;-)
zgadzam się ;-) widziałam całość - genialne ,dwaj lejący się Skipperzy ,Kowalski i to liczydło ,czy Szeregowi - the best ! fajne były też te wizje Skippera z robotami - mało nie padłam widząc Juliana !
szukałam i szukałam i nie znalazłam.. albo jestem taka ślepa albo serio już tego nie ma.. Podałabyś dokładny link?
no nareszcie mam ! ;D
na chomikuj tego nie znalazłam ale kombinowałam, kombinowałam i mam ;P
Najpierw ściągnęłam cały film po angielsku a potem osobno napisy po polsku (najpierw ściągnęłam jakieś czeskie xd) i zmontowałam w BESTplayer :P
No to idę oglądać ! ;))
dobra, postaram się ;P
ehh, ale nie wiem czy coś z tego będzie, bo ja to zrobiłam na odtwarzaczu i tego filmu nie mogę z tymi napisami zapisać ; / Ale coś tam jeszcze pokombinuję i zobaczymy
o jejku! nie wytrzymam.. jest dobrze ale i jest źle..
dobrze bo... napisy się zapisują...
źle bo... strasznie się opóźniają, a nie mogę zmienić całej korekcji czasu odtwarzania napisów ponieważ mam jakąś starą wersje beta gdzie mogę zmienić tylko 2 punkty zbieżności ;//
kurcze noo!
ale jeszcze pokombinuję.. a zrobię to dla fanów tego serialu ;D z ubogim angielskim ;))
dobra piszę ostatni raz!
wszystko już rozumiem ;p więc jak pójdzie dobrze jutro na yt zawita ten odcinek z napisami po polsku ;))
a jak to pójdzie to może przetłumaczę też inne odcinki ;P
na yt moje konto to : FanKreskowek321
eh. Niestety nic z tego ;((
sorry, sorry, sorry!
teraz zauważyłam jaki ze mnie pacan xd
nawet ich nie załączyłam, więc wszystko jest! i można teraz obejrzeć ten odcinek z napisami ;D
podaje linka : http://www.youtube.com/watch?v=IMKLsISABDA&context=C35899b6ADOEgsToPDskLpxoFzTS9 c_d0fznOiyWto
jak na razie 1 cz. bo 2 nie udało mi się jeszcze przetłumaczyć bo nie miałam czasu ;))
ale jestem z siebie dumna ;D
Dzięki Mika9842 długo szukałam tego odcinka z napisami i teraz mam;)
super ekstra jesteś;)
ooo.. dziękuję bardzo, aż się zawstydziłam ;d
Znowu nic takiego wielkiego nie zrobiłam ;P Po prostu nie każdy może rozumieć sens, nie rozumiejąc słów, a z powodu tego że ja jestem w miarę dobra z angielskiego to przetłumaczyłam dla tych którzy no nie radzą sobie tak dobrze i nie nadążają (co wcale nie oznacza że są gorsi).. a przy okazji poćwiczyłam mój angielski, więc też z tego skorzystałam ;D
Teraz biorę się za tłumaczenie; Operation: Antarctica ;))
Ja również przyłączam się do podziękowań :). A tak btw: czy mogłabyś wstawić ten godzinny odcinek z Bulgotem?
Nie dosyć,że mądra to jeszcze skromna.No takich to ze świecą szukać.Heheh :D
Dobra robota!
przyłaczam się do próśb ,znajdź plis trochę czasu i przetłumacz ten odc ,a będziesz the best of filmweb ;)
Hehehe ;D
Może w następnym tygodniu coś zacznę, bo ten weekend mam cały zawalony ;(
Nom..
Ale jeszcze zobaczę, ale raczej tak jak mówiłam. W następnym tygodniu zacznę.. Muszę się dzisiaj i jutro dużo uczyć bo nam nawalili tych sprawdzianów i kartkówek po feriach jak chorzy
; / Jeszcze znowu, w tygodniu też mi będzie ciężko, no bo szkoła.. Więc nie wiem nawet czy się to nie przełoży jeszcze na następny weekend, ale to w najgorszym wypadku.. Jakby co to będę informować ;))
Ja również już nie mogę się doczekać.Jak dobrze że mamy takiego skarba tu;)
powodzenia na kartkówkach i sprawdzianach będę trzymać kciuki.
Ooo tak będę cie wspierać mentalnie,a jeśli chcesz to nawet umysłowo...Z czego masz sprawdzianiki?
dziękować ^ ^
historia - sprawdzian
chemia- kartkówka
polski- kartkówka i lektura
fizyka- sprawdzian
matematyka- zadanie klasowe
angielski-sprawdzian
I pewnie się coś jeszcze nazbiera po drodze ; //
moim zdaniem tak nie powinno być, ale się wszystko poprzenosiło na ten tydzień po feriach po z polaka piszę bo mnie nie było a z fizyki bo pani nie było.. z angielskiego jeszcze nie wiadomo bo mamy mieć nową panią
Z czego kartkówka z chemii?????I ten sprawdzian z fizyki?A i jaka lektura z polaka?I może jeszcze to zadanie z matmy...
Z chemii z doświadczeń (mamy znać obserwacje i wnioski - opisać dane doświadczenie i wykonać rysunek - a te doświadczenia to wykonywane z całego rozdziału) Z fizyki z elektrostatyki, z polaka mitologia a zadanie z matmy z całego rozdziału...
Mitologiaa,coś kojarzę...Elektrostatyka??Hmhm,ja mam oddziaływania i te trzy zasady Newtona.Szkoda,że nie wiem jakie doświadczenia z chemii,bo lubię chemię :D
Bioologię????Dziewczyno ty chyba moja bliźniaczką jesteś!
Ja byłam na Konkursie kuratoryjnym z Biolii i do drugiego etapu przeszłam,ale potem odpadłam...Trochę szkoda,ale jeszcze mogę spróbować za rok. I historię też lubię...
HEHEHE ;D
Ja mam zamiar teraz właśnie iść na jakiś konkurs z biologi bo chce mieć dobrą ocenę na koniec. Na pierwszy semestr miałam 5 więc się będę starać żeby i na koniec roku mieć ;))
A ja miałam na semestr 6
Ale 5 to tez świetna ocena...
Hihihi znalazłam moja 4 wadę.Za bardzo się CHWALĘ!!!!
Przepraszam.
Nie masz za co przepraszać bo takich ludzi na świecie jest ogrom i ja za pewne też się do nich zaliczam.. Skromność.. nie wiem co to znaczy ; d
Weź nic nie mów.Ta szara rzeczywistość mnie przerażaaa...
Pingwiny to mają o wieeeele łatwiej :P
Zgadzam się..
Nie muszą chodzić do szkoły, zakłuwać.. mają fajne misje i przygody.. a jakie można mieć przygody w szkole?
Żadne,no chyba,że ci coś na doświadczeniu z chemii coś wybuchnie...
Ale to bardziej przygoda ala Kowalski...i to jest raczej wkurzające niżeli śmieszne ;D
Ja chemii nie cierpię... Za to biologię nawet lubię - mamy śmieszną panią, która ciągle się na nas wydziera ;). Historia jest nawet spoko, o ile nie musisz się uczyć do sprawdzianu (co ja właśnie w tej chwili robię :)).
Ale najlepsza jest matma, geografia i francuski :)