Jak na razie się nie zapowiada i nic na ten ten temat nie wiadomo, ale miejmy nadzieję że coś w tej sprawie zrobią, bo nie chce mi się oglądać nowych odcinków po angielsku..
Może poczekamy jeszcze z jakieś 2-4 miesiące.. coś słyszałam że nowe odcinki mają być dopiero we wrześniu.. oby wcześniej.
Też byłam zła jak to przeczytałam ;//
przecież oni chyba nie muszą tego pół roku dubbingować.. no ale miejmy nadzieję że odcinki pojawią się wcześniej, a dla zainteresowanych ja sama tłumaczę odcinki i wstawiam je na yt ;)) jakby co to mówcie czy chcecie jakiś odcinek to postaram się go przetłumaczyć, albo po prostu znaleźć napisy i zmontować :P
A czy możesz przetłumaczyć odcinek "The Return of the Revenge of Dr. Blowhole"? :P
och.. ten długi odcinek specjalny?
trochę mi to może zająć, ale postaram się ;))
Jak będę miała czas, to zacznę nawet dzisiaj, jak dokończę tłumaczyć The Hoboken Surprise ;))
A mogłabyś jeszcze przetłumaczyć ten odcinek: http://www.youtube.com/watch?v=Ve5xGNjb-0g Oczywiście jak znajdziesz czas.
Okey, Okey ;))
Jak tylko będzie kiedy, to przetłumaczę, bo ten tydzień mam akurat trochę zawalony równymi sprawami ale jak nie w tygodniu to na pewno zajmę się tym w weekend ;)
Co do nowych odcinków,to pisałam do nich w tej sprawie na Facebooku i najpierw mi napisali,że jak dodają to powiedzą.
A więc czekałam,ale trochę czasu minęło i nic,więc napisałam znowu.I wiecie co zrobili?Kompletnie sobie to olali!W ogóle nic mi nie odpisali.Jako wielka fanka pingwinów poczułam się dotknięta,że tak traktują serial,który zapewnił ich kanałowi taka oglądalność.
pfu! jacy bezczelni.. nawet nie mogą powiedzieć co i jak? chyba by ich to nie zbawiło.. ; /
Jak tak dalej będzie to ja się tam chyba przejdę do nich i im nagadam do rozumu xd
Heheh mnie to już też denerwuję.A co gorsza na galę Kids choice award (czy jakoś tak),w najlepszej kreskówce nie ma miejsca dla pingwinów.No to już jest naprawdę przegięcie!
Że co! Nie no to już jest przegięcie.. jeszcze okaże się że najwięcej nagród zdobędzie jakiś syf ( nie chce oczywiście bezpodstawnie oceniać ) .. ja już ubieram buty i kurtę i idę tam do nich! niech wiedzą z kim zadzierają ;D
No oni sobie chyba jaja robią! Spongeboba jeszcze rozumiem, bo wiele osób go uwielbia (choć ja osobiście go nie trawię), ale Kung Fu Pandę?! Film był nawet spoko, może nie jakiś wybitny, ale przyjemnie się go oglądało, natomiast serial to porażka na całej linii. Jak można było dać taki syf zamiast Pingwinów...
To jest wg. serial Kung Fu Panda?
No ja tego kompletnie nie rozumiem.. To Pingwiny z Madagaskaru taki wybitny, lubiany przez wszystkich serial a nawet się nie załapał? Niee..!! Ja chyba zrzucę jakąś bombę na nich albo co! Co oni sobie w ogóle myślą? Wcielamy w życie plan: Dawać pingwiny albo KA BOOM ! ;D
Pozwolicie,że może Kowalski opracuje sugestie...
A więc negocjacje trzeciego stopnia będą w sam raz!!!!]
Jazda na nich,jazda!
No mówię...Negocjacje trzeciego stopnia.Tylko bez antropomorfizowania przedmiotów mi tam.
Taktyka jest taka,że lecimy na nich kupą.Myślę,że uciekną ze strachu,heheh :D
No od drugiej linijki już zaczęłam rozumieć ;D
Uciekną? Chyba wyskoczą przez okno, ze strachu ;P
Aha,już my ich stamtąd wykurzymy.A potem będziemy robić własne odcinki pingwinów :D
Ooo! Ty byś była scenarzystą a ja bym robiła grafikę itp.. nie wiem jak się nazywa ten ktoś od obrazu i wyglądu postaci ;d
Widziałaś to ;P?
http://samalander-the-great.deviantart.com/art/Baby-Kowalski-170233492?q=boost:p opular%20kowalski&qo=60#/d2tcp04
Malutki Kowalski ;P
Nie tego nie widziałam...heh
Jaki słodziutki,aż bym tu użyła wyrażenia swetaśny :D
Nom,ale tu nie ma się z czego śmiać...
Jeżeli ja już używam takich wyrazów,to znaczy,że coś jest naaaprawdę słodkie :D
Ja tam nie lubię takiego wyrażania się typu sweet, bo to mnie przeraża ;d ale no serio bez tego słowa by się tu nie obeszło ;D
http://images5.fanpop.com/image/photos/29100000/Oops-penguins-of-madagascar-2916 8375-637-490.jpg
To mnie rozbraja xd
Heheh
Obsesja na punkcie jednorożców,co nie?
Co do rysunków,to mam parę,ale dotyczą one bezpośrednio bloga,więc będę je dodawać równo z opowiadaniami.Może jakaś wybitnie uzdolniona nie jestem(na pewno nie tak jak ty,bądź inne dziewczyny),ale to z drugiej strony to nie są aż takie bazgroły by je chować,gdzieś po kątach...Heh
nom ;D zgadzam się
No to czekam, aż je opublikujesz ;) z wielką chęcią je zobaczę :) A ja wcale taka ,,wybitnie uzdolniona" też nie jestem, bo moje rysunki to takie amatorskie prace powstałe na potrzeby wypełnienia czasu, ale cieszę się że komuś się podobają ;))
a to rozbraja mnie już na maxa ;D
http://images5.fanpop.com/image/photos/29100000/Plain-Wrong-penguins-of-madagasc ar-29129653-804-594.jpg
nie wyobrażam go sobie w roli ojca xd
A skąd to wiesz? ;p Bo ja patrze na stronie Nicka i nic tam o tym nie piszą... :(
Z programu telewizyjnego,a na Nicka nie patrz,bo mi też nie chcieli podać jak napisałam na Facie.
W gazecie wszystko jest ładnie podane :D
Nie wiedziałam w jakim temacie to wpisać,więc daję tutaj.
Otóż znalazłam stronę(jak zwykle angielskojęzyczną),gdzie pojawił się dość dziwny obrazek z Julianem.
Podaję linka i czekam na opinię lub sugestie,co to może być:
http://www.fanpop.com/spots/penguins-of-madagascar/images/27242781/title/king-ju lien-with-ferret-photo
Lol. O_o Trochę to dziwne. Zastanawiające jest to, że nie ma korony i ma założoną obroże. ( to chyba obroża).
Wow.. ciekawe czy jest jakiś odcinek z tym powiązany.. Może ktoś go znalazł i przygarnął :D ?
Ciekawe... Też ostatnio znalazłam kilka podobnych zdjęć.. nie wiem czy to był tylko fotoshop ale widziałam jakąś pingwinice obejmującą się ze Skipperem ! Wyglądało to tak realistycznie że aż spadłam z krzesła.. I wg. dużo dochodzi rozpraw na ten temat na równych angielskich stronach.. Jak znajdę foto to wyślę.
Wiesz co sama nie wiem, ponieważ nie oglądałam, z powodu braku nicku, ale założyłam osobny temat.. może ktoś się z nami podzieli : P
No to tak jak ja.. ; ///
Jedyne co mnie może pocieszyć to zabawa z moimi kotami.. one dla mnie tworzą nowe odcinki, tylko w ich wykonaniu ^ ^ Dzisiaj zakosiły mi kotleta z talerza.. ale wracając do tematy...
AAAAAAAA! AŻ CHYBA COŚ KA BOOM !
Aż te twoje kotki normalnie bym je porwała :P
Nie no naprawdę,bo wmawiają ludziom co innego a odwalają takie rzeczy niedorzeczność po prostu.
Za tydzień ma niby być 28,ciekawe czy też nie puszczą jakiejś powtórki ;-/
Ta ta.. 28 z pierwszego sezonu prędzej puszczą niż jakiś nowy...
Ale jednego nie rozumiem.. na co nam robią nadzieję ?! Sprawia im to przyjemność czy co!
Ech.. ale nie ma też znowu co tracić nerwów.. szkoda..