Haha :D Potem byś musiała się po to wracać ^ ^
Ja na początku byłam zła, ale teraz już w miarę mi przeszło.. no mówi się trudno.. nie raz była taka sytuacja.. nigdy nie można wszystkim bezgranicznie ufać..
Kiedyś już była taka sytuacja,pamiętam.
Ale dziwne,bo oszukali nawet gazetę,z której brałąm program.Perfidni ;O
Eee tam.. ONI ZAWSZE KŁAMIĄ ! aaaa!
No może nie zawsze, bo jeśli chodzi o Kevina samego w domu to zawsze to leci na święta ! Aż szału można dostać ;d
Tak masz rację. :D
Jejciu już ta godzina.Zraz muszę się zbierać,bo nawet ja jutro nie wstanę :P
A ja powtórzyć z Histy...Chociaż może powiem panu,że uczyłam się na spr z matmy i napiszę po rekolekcjach...Co myślisz?
Świetny pomysł.. i dziękuję że przypomniałaś mi o tym żebym sobie powtórzyła lekcje z historii :D Ale no to już nie dzisiaj.. nie mam siły :P Powiem że miałam wczoraj załamanie bo nie było nowego odcinka.. na pewno zrozumieją :D
Hehe :D Moja rodzina jest już przyzwyczajona do podobnych zachowań z mojej strony ^ ^
Kurcze.. muszę iść spać, bo coś czuję w jelitach że mi się przyśnią pingwinki ; >
Oooo,żebym ja miała tak dobrze :D
Ps.Może uznasz mnie za wariatkę,ale mam pluszowego misia polarnego i 3 razy zmieniałam mu imię.Najpierw był Śnieżyczek.potem Jonatan(na cześć mojego kolegi :P),a teraz nie wytrzymałam i przechrzciłam go na Kowalskiego.I oczywiście to ostatnie mu najlepiej pasuje :>
Hehe :D kup mu jeszcze liczydło, albo notes.. albo niech najlepiej pożyczy od ciebie :P
Ty wariatka ? A co ja mam powiedzieć! Nazwałam swoje koty po pingwinach Xd
Myślisz że ja nie mam pluszaka o imieniu Riconator ; P
Widzisz.. nie ma rzeczy dziwniejszych od samej... MNIE :d
O nie ! To nie możliwe !
A ja tracę chęć do.. KA BOOM !
NIE NO TO JUŻ JEST APOKALIPSA !
DO SCHRONU ! AAA