PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580517}
6,3 94  oceny
6,3 10 1 94
Pioneer One
powrót do forum serialu Pioneer One

Tak, ten serial jest niskobudżetowy, co widać na każdym kroku. Ale jeśli kogoś zainteresuje główny wątek (który moim zdaniem jest świetny), to pewnie wybaczy te parę niedociągnięć. Mi się podoba i chcę to oglądać dalej. Fajny pomysł z darmową dystrybucją, oby więcej takich projektów!

FTW

Przekonałeś mnie.

ocenił(a) serial na 8
Lilithka

To nie zapomnij potem napisać jak się podobało :).

FTW

Na pewno napiszę. Na razie zasysam.

ocenił(a) serial na 8
Lilithka

Można na YouTube w 720p obejrzeć jak się komuś nie chce tracić czasu (i miejsca na dysku) na pobieranie.

FTW

Lubię mieć odłożone 'na później', albo 'do obiadu', tudzież na wszelki wypadek, gdy skończy się internet ;)

ocenił(a) serial na 8
Lilithka

No nie strasz nawet czymś takim! Skąd ja wtedy będę brał te wszystkie fajne, choć mało znane SF'y? :P

FTW

Polubiłam pomysł, polubiłam serial. Choć na razie wydziałam tylko 3 odc, mam jakiś problem ze ściągnięciem 4, który jest rozmiaru poniżej 1GB... Mam jedynie zastrzeżenie co do j.rosyjskiego aktorów. Babeczka niby zna tych kilkanaście języków, ale z rosyjskim sobie w mowie nie radzi ;)

ocenił(a) serial na 8
Lilithka

Jaki problem? Nie możesz znaleźć źródła? Jak coś to Ci mogę podesłać na PW, albo nawet tutaj wkleić (bo w sumie czemu nie, to darmowy serial).
Aktualnie odcinków jest 5, wszystkie już z napisami. Szóstka ma być w grudniu.