PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27491
7,7 7 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

Za to 3x07 zapowiada się epicko. Pytanie, co Scott zasugerował córce?

mitrus80

Zdecydowanie najsłabszy odcinek serii jak dotąd. A już pojedynek z Czarnobrodym to klęska po całej linii.

użytkownik usunięty
norbi141

Właśnie w teorii sporo się działo, ale odcinek mimo wszystko miał jakieś spokojniejsze tempo.

Odnośnie pojedynku to mnie się podobał - w ogóle lubię ten serial za brak taniego efekciarstwa. Fizyczne warunki Teach miał lepsze, umiejętności raczej też - więc wygrał z Flintem. Proste.

ocenił(a) serial na 9

Wygrał bo chłop z niego na schwał i silniejszy, ale Flint na pewno coś umie szablą wywijać w końcu był oficerem w armii, na pewno się trochę uczył szermierki. Świetną zrobił minę jak Teach pozbierał się z piasku, taką w stylu "jak pech to pech, trzeba będzie się z nim pomęczyć, a miało być tak pięknie". Pojedynek fajnie rozwiązany, też mi się bardzo podobał. Co teraz? Teach będzie się mścił?

użytkownik usunięty
mitrus80

Wątpię, żeby chciał się mścić.
Znaczy wszystko jest możliwe i podejrzewam, że i taką reakcję dałoby się uzasadnić, ale wydaje mi się że jedyne co mu zostaje żeby ostatecznie zaznaczyć swoje imię w historii to dołączyć do wojny, którą Flint zamierza rozpocząć.

ocenił(a) serial na 6
norbi141

Dziadek Czarnobrody, najpierw wydymany przez nastolatkę, a potem chciał adoptować 30-letniego chłopa, ale znowu się nie udało. Nie o takiego Czarnobrodego walczyłem.

użytkownik usunięty
korndddd

Wydymało go akurat więcej osób, niż sama Eleanor, choć rzeczywiście ona była prowodyrem jego wygnania.
W każdym razie skoro tak cenieni nawet przez niego piraci zdecydowali, że im zagraża - to inicjatywa nie była wyłącznie jej dziełem.

ocenił(a) serial na 9
norbi141

Odcinek dosyć spokojny, ale pojedynek był bardzo dobry.
Flint jak zwykle liczył na szczęście. Myślałem, że zabije Teacha jak ten się tylko odwróci (w sumie to w stylu Flinta), ale tak się nie stało. No cóż - tygodnie bez odpowiedniej ilości pożywienia i wody, dały się mu we znaki i po paru machnięciach szabelką nie miał siły dalej walczyć.

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

To kto ma być ich wspólnym wrogiem.

ocenił(a) serial na 4
mitrus80

7 odcinek równie przegadany. Scenarzyści osiągają spore sukcesy w wymyślaniu długich dialogów bez żadnej potrzeby.