PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27494
7,7 7 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

ale mam wrażenie, że trochę zmarnowali potencjał naprawdę dobrych aktorów przez scenariusz, który mógłby być dużo lepszy i bardziej odważniejszy, bo np. Czarnobrody to tutaj wydaje mi się jako taki dobry dziadek, a powinno być wręcz przeciwnie.

prophet1234

cały sezon oglądałeś, że tak prawisz?

ocenił(a) serial na 4
prophet1234

Faktycznie w trzecim sezonie zaczynają przynudzać. Jak zastrzelili kobietę od Flinta w zeszłym sezonie to już będzie z nią spokój a ona wciąż się tu gdzieś plącze. Więcej było polotu, akcji, sexu i w ogóle sami piraci zrobili się tacy jacyś leniwi i niemrawi. W planach mają 4 sezon tylko jak będą tak wlekli się z fabuła to nie wiem kto go będzie oglądał.

użytkownik usunięty
yanek75

Łał.
Trzeci sezon nudnym?

Przecież tutaj nieustannie się coś dzieje, większość wątków błyskawicznie się rozwija, nie ma dłużyzn, suspens odpowiednio nakreślony, postaci i stosunki między nimi prą przed siebie, wykreowany świat też ciągle rusza naprzód. A to dopiero 5 odcinków.
I zapowiada się, że kolejne 5 podniesie poprzeczkę.
Jak nie ma wybuchów i cycków to znaczy, że nudno?

ocenił(a) serial na 4

No w końcu to piraci a nie opera mydlana, owszem w poprzednich sezonach pomiędzy napadami kompulsywnego gadactwa było sporo akcji, ale w nowym sezonie moralizatorskie gadki i zastanawianie się nad sensem życia przeważa. No i humor, gdzieś się stracił, jest już tak poważnie że za chwilę żyłka w dupie pęknie. Jedyna zabawna scenka to jak Rackham zastrzelił gościa przy bramie. Na dodatek Silver jest miłosierny kwatermistrz, a Flint znów jak Jezus zdjęty z krzyża. Teach dobry tatuś dla Vanca. Chyba tylko Vance pozostał na swoim wysokim poziomie. WIĘCEJ LUZU scenarzystą życzę. ;-)