PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654281}

Piraci

Black Sails
2014 - 2017
7,9 27 tys. ocen
7,9 10 1 27453
6,8 5 krytyków
Piraci
powrót do forum serialu Piraci

Widziałem już 2 odcinki i mnie średnio wciągnął. Warto dalej oglądać, rozkręca się?

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 3
znafcafilmowy

Po czterech odcinkach miałem dać sobie spokój....Oczekiwałem serialu przygodowego,a otrzymałem przegadany...
Piąty obejrzałem w sumie przez przypadek no i jest nieżle.Czekam na 6-kę...

ocenił(a) serial na 7
brunus

Tak - jest coraz lepiej :D

ocenił(a) serial na 3
brunus

Po siódmym odcinku daję sobie spokój z tym teatrem...Oczekiwałem czegoś bardziej przygodowego i rozrywkowego(choćby w stylu "Vikings"),a tu ciągle gadają...Akcja się ciągnie jak flaki z olejem,nawet jak na serial...

brunus

Ja jestem po 8 i powiem tak że najlepsze były odcinki 7 i 8

ocenił(a) serial na 7
znafcafilmowy

Od piątego odcinka jest naprawdę spoko. Też chciałem to w cholerę rzucić po dwóch odcinkach, ale teraz jestem zadowolony. :)

ocenił(a) serial na 5
znafcafilmowy

Nie warto oglądać, ja jestem po 7 i i straszny zawód, pierdoły i drama z dupy tak można podsumować ten serial.

krokodylmariusz

Kolejny troll, trollu wiesz jak łatwo zdemaskować takich jak ty ? po dodanych filmach tak na szybciora żeby czuć się nieskrępowanie , być może nie przyczepią się do moich debilnych komentarzy jak się będzie miało w filmotece kilka dodanych filmów szkoda że wszystkie jednego miesiąca.
Jak masz bredzić, to zmień forum fanie Narnii, przepraszam trollu

ocenił(a) serial na 5
Ybor

Jesteś śmieszny.

ocenił(a) serial na 5
krokodylmariusz

Widziałem tylko 6 odcinków i trochę popieram. Ile tam gadania jest... z głównych bohaterów straszne popier..dółki są. John Silver praktycznie już przestał spełniać jakąkolwiek rolę, ale to akurat zaleta, bo był irytującą postacią. Prócz tematyki nie ma nic, co wyróżniałoby ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Roy_v_beck

z początku nie lubiałem johna silvera był taki nijaki ale po skończeniu sezonu zyskał u mnie szacunek i jest spoko fajny aktor i postać grana przez niego :D John Silver i CPT. Flint najlepsi :D

znafcafilmowy

Opłaca się oglądać ! :)

znafcafilmowy

Mimo ciekawej tematyki - piraci, Karaiby i te sprawy - serial jest potwornie nudny. Do Gry o Tron, czy Vikingów nie ma nawet co porównywać, bo to nie ta półka. Po zmordowanych 6-ciu odcinkach, rzucam ten serial, bo i tak za dużo czasu na niego zmarnowałem.

ocenił(a) serial na 10
znafcafilmowy

Zależy kto co lubi. Ja lubię tematykę piratów i lubię powiązane seriale, gdzie jest sporo dialogów i bohaterów więc dla mnie ten serial był idealny. W Rodzinie Soprano czy filmach Tarantino też jest więcej gadania niż akcji co mi się osobiście podoba.