PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78748
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Szykuje się chyba zmiana czasu emisji...

Więcej szczegółów:
http://www.wirtualnemedia.pl/article/2286090_Pitbull_bezsilny_w_starciu_z_konkur encja.htm

kibic17

Noi dobrze z tą zmianą czasu emisji. Im później tym lepiej :]

Ghost76

pitbull nigdy nie miał oszołamiajacej widowni więc nic nowego i jak pokazuje tabelka to kino tylko dla facetów głównie w wieku 30-34 czyli pracujacych już na poważnie i niekiedy nie mających czasu na seanse,więc pozostaje itvp lub net,przeglądając fora i komentarze ludzi na temat pitbulla i formie w jakiej go ogladają mozna śmiało powiedzieć że te dane sa mało wiarygodne,czasami po zdobyciu nowego pitbula w formie xvid,daje go kilku innym kumplom którzy go chetnie ogladaja wtedy kiedy maja wolne od roboty...
paradoksalnie net ostro obniża statystyki pitbulla...

kibic17

Wy jeszcze wierzycie w te słupki oglądalności ?
Przecież nie ma nic łatwiejszego do manipulowania. Skoro takie Sranczo ma 7-8 mln oglądalności to jakim cudem ma tak mało tematów na swojej podstronce ? Albo determinator - buahahaha, 4 mln a 16 tematów w tym dwa moje... nie ważne kto ogląda ważne kto liczy :D

Jordan66

nie wydaje mi się, że zmienią czas nadawania. barddzo w to wątpię. Ja wolę, żeby leciał wcześniej. do 23 siedzieć nie mam zamiaru

Jordan66

ranczo ma duza ogladalność u ludzi starszych,dlatego nie masz wielu komentaży na forum,a pitbull to faceci w sile wieku wiec wiekszość z nich wie co to komp i fora takie jak filweb,moja babcia jak widzi pitbula w tv to odrazu pyk i inne stacje bo ona ma za słabe nerwy do tych morderców ^^

metylmania

Jakie to teraz ma znaczenie?
Przecież i tak juz odcinki nakręcone, trzeba było pomyśleć o tym wcześniej, dać o
późnej godzinie, niecenzurować dialogów i widoku trupów!
"nie ważne kto ogląda ważne kto liczy :D"
gdzieś już to słyszałem:P