PitBull

2005 - 2008
8,2 80 tys. ocen
8,2 10 1 79604
8,0 7 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Nie chce za bardzo zapeszac, ale jak tak dalej pojdzie serial 'zejdzie na psy' (brzmi niezle patrzac na serial heh).
1-sza seria byla bardzo dobra, 2-ga fenomenalna. Natomiast 3-cia...ehh, poki co, idzie coraz gorzej.

Po pierwszym wiele sie spodziewalem. Zdecydowanie wiecej akcji, texty tez niczego sobie. 2-gi odcinek jeszcze jako tako trzymal poziom serii, byla ciekawa akcja z linczem, ale 3-ci odcinek to po prostu tragedia.
Po raz pierwszy podczas ogladania Pitbulla chcialo mi sie spac, zupelne zero akcji, polotu, textow, klimatu czy czegos co przykuloby do telewizora. Jestem fanatykiem tego serialu i mam nadzieje, iz ten odcinek to taki wypadek przy pracy, ktory sie juz nie powtorzy. Dluzyl sie niemilosiernie, nic ciekawego sie nie wydarzylo, akcja z LEbioda ukazana zupelnie tak nijak:(
Gdyby nie akcja z Barszczykiem byloby tragicznie:/ ('Bo ty Barszczyk jestes' :))Trzeba przyznac, ze jego postac ratuje 3-ci sezon (no i Gebels oczywiscie). Lapka jakis taki bez wyrazu jest, a i Despera malo widac(takiego jak w poprzednich seriach).

Czekam z niecierpliwoscia na kolejne odcinki:)

Damianoso

lol? odcinek bardzo udany , przypominający druga serię ,Gebels w szkółce ..."dawaj dziadek bo się zesrasz" ^^,Barszczyk jak zwykle niezły,brak na szczęśćia gonitw i innych akcji w stylu "pedalni"... i ogólnie na +

Damianoso

Zdadzam się, 20 odcinek najgorszy ze wszystkich dwudziestu. Najbardziej żenująca jest love story Igora z Renatą i akcja z łomiarzem.

Daniel84

Popieram poprzedników. Panu Żuławskiemu już podziękujemy.Pogrążył się tym lovestory i łomiarzem. A swoją drogą ciekawe czy pan Vega widział te 3 odcinki jeszcze przed premierą.

ocenił(a) serial na 8
Damianoso

Odcinek beznadziejny, zdecydowanie najgorszy i niestety nie zanosi się na to, że kolejne będą lepsze.
Szczytem absurdu była ostatnia scena z łomiarzem - biegnie kobieta ulicą za kolesiem z puszką karmy, oczywiście zjawia się dzielny policjant, który nie wiedział kto i czemu ucieka ale ruszył w pościg. Odnajduje go jeżdżąc po parku i rozjeżdża (mimo że nie wie kto to jest, w szamoaninie dostaje w głowę ale policjantka co przybiega z pomocą zamiast użyćbroni, rozjeżdża domniemanego złomiarza. Po chwili nie wiadomo skąd przyjeżdża połowa stołecznych policjantów.
Mam nadzieję, że Pan Vega zacznie się wtrącać i wprowadzi ten serial znów na właściwe tory. Pierwszą czynnością powinno być okrojenie wątków do maksymalnie 2 na odcinek, gdy pojawiają się trzy to wszystko jest niedopowiedziane i nie wiadomo o co chodzi.
Trzymajmy kciuki by było lepiej

ocenił(a) serial na 9
Damianoso

Już wcześniej pisałem że ciągnięcie na siłę kilku wątków jest bez sensu, nie wiadomo co jak i dlaczego. A akcja z Igorem i ta nie wiem jak jej tam w parku to już przegięcie nawet nie wiem czy w "sryminalnych" z czyms takim by wyjechali.

Damianoso

Moim zdaniem, póki co najlepszy odcinek z trzeciej serii. W Pitbullu najbardziej ceniłem „mocne” dialogi pełne czarnego humoru, a tych kilka było.

Love story z Igorem i Renatą jest tragiczne, rodem z najgorszych romansideł. Widziałem już następny odcinek i niestety pod tym względem, lepiej nie będzie.

Barszczyk za to rozbawił mnie do łez. Motyw uganiania się za Lebiodą, oraz ostatnie sceny, gdy policjanci zobaczyli przy Barczu klamkę, a on nie mógł znaleźć odznaki, były naprawdę zabawne i fajnie zrealizowane.

ocenił(a) serial na 8
Damianoso

dla mnie wgl jakie oklepane tematy daja to sie w glowie nie miesci. wszystko co w jakis kryminalnych, luuuudzie. dziwnie bez nielata i moniki. 2 sezon byl swietny. 3 jak narazie ssie.

ocenił(a) serial na 10
Damianoso

Odcinek 3 to porażka.
Normalnie jak Kryminalnych bym oglądał.
najgorsze sceny to te z udziałem Renaty- porażka...
Akcja w bramie kiedy chciała zabrać ranną kobietę do radiowozu to jakaś kpina. A doświadczony policjant jej na to pozwolił- to tak jak w ,,Kryminalnych"
Bo gdyby miało być w prawdziwym ,,Pitbullowskim" stylu, to powinien ją walnąć w ten durny łeb żeby się opamiętała.
Ni ma ch... żeby tak zrobić.
Nie wiadomo czy nie było urazu kręgosłupa, zresztą czy by był czy nie i tak musieli by czekać na karetkę.

Sceny z Łomiarzem i Renatą jeszcze głupsze.

Odcinek ratuje tekst ,,Nie zesraj się dziadek" skierowany do Gebelsa kiedy ten rzuca piłką i ten śmieszny chudy pedałek co go egzaminował.
Chociaż można udawać że ten serial (3 seria) to komedia.
Aha, co do Gebelsa- to jakim cudem on to musiał zaliczać jak ma już 50-kę skończoną ?

No i jeszcze Barszczyk który gubi walthera i portfel - dzięki temu też można się w ostateczności uśmiechnąć