Jestem po pierwszej serii "Pitbulla". Zaznaczę, że serial bardzo mi się podobał. I tu pytanie do fanów. Czy drugi i trzeci sezon tego serialu są równie dobre jak pierwszy? Możecie mi przedstawić plusy i minusy? Planuję zakup, a chcę wiedzieć czy się nie rozczaruję :)
Drugi sezon jest zdecydowanie najlpeszy! Trzeci to już raczej pomyłka ale też ma dobre momenty. Polecam ten link (bardzo rzetelna opinia w temacie): http://www.forum-filmowe.pl/topics9/605.htm
pozdr.
Jeśli polubiłeś ten serial za 1 sezon to już nic temu nie dorówna, ale 2 polecam jako skręt w trochę inną równie dobrą stronę. Trzeciego nie kupuj, ale pewnie nie wytrzymasz.
Drugi sezon przewyższa pierwszy moim zdaniem (a już z pewnością mu dorównuje). Swoją drogą ciekawe czy powstanie kiedyś sezon 4?
A ja widziałem z kolei jak na razie tylko kawałek sezonu trzeciego i nie wydawał mi się taki zły.....
Zakupiłem wczoraj w Realu drugi sezon "Pitbulla". Jak na razie obejrzałem tylko trzy odcinki, które naprawdę mnie wciągnęły. "Pitbull" to kolejna perełka wśród fali tandety, którą zewsząd zalewają nas media.
PS. Mam jedno zastrzeżenie, co do drugiego sezonu na DVD. Czy tam nie zastosowano pewnego rodzaju cenzury? Zazwyczaj przekleństwa są urywane w pół słowa, albo towarzyszy im jakiś dźwięk, który lekko je zagłusza.
Też mam takie odczucie ale lepiej że zrobili to tak niż dawali dźwięk w stylu PIIIIIIIIIIIIII:d.