PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78748
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Drugi i trzeci sezon.

użytkownik usunięty

Jestem po pierwszej serii "Pitbulla". Zaznaczę, że serial bardzo mi się podobał. I tu pytanie do fanów. Czy drugi i trzeci sezon tego serialu są równie dobre jak pierwszy? Możecie mi przedstawić plusy i minusy? Planuję zakup, a chcę wiedzieć czy się nie rozczaruję :)

ocenił(a) serial na 9

Drugi sezon jest zdecydowanie najlpeszy! Trzeci to już raczej pomyłka ale też ma dobre momenty. Polecam ten link (bardzo rzetelna opinia w temacie): http://www.forum-filmowe.pl/topics9/605.htm

pozdr.

ocenił(a) serial na 9
absu

Jeśli polubiłeś ten serial za 1 sezon to już nic temu nie dorówna, ale 2 polecam jako skręt w trochę inną równie dobrą stronę. Trzeciego nie kupuj, ale pewnie nie wytrzymasz.

ocenił(a) serial na 9
Picu

Drugi sezon przewyższa pierwszy moim zdaniem (a już z pewnością mu dorównuje). Swoją drogą ciekawe czy powstanie kiedyś sezon 4?

ocenił(a) serial na 8
absu

A ja widziałem z kolei jak na razie tylko kawałek sezonu trzeciego i nie wydawał mi się taki zły.....

ocenił(a) serial na 1
WOLVERINE55

Drugi jest faktycznie najlepszy. Motyw Mutantów wymiata.

ocenił(a) serial na 10
Picu

Moim zdaniem seria druga jest najlepsza.

użytkownik usunięty
kamilzb

Zakupiłem wczoraj w Realu drugi sezon "Pitbulla". Jak na razie obejrzałem tylko trzy odcinki, które naprawdę mnie wciągnęły. "Pitbull" to kolejna perełka wśród fali tandety, którą zewsząd zalewają nas media.
PS. Mam jedno zastrzeżenie, co do drugiego sezonu na DVD. Czy tam nie zastosowano pewnego rodzaju cenzury? Zazwyczaj przekleństwa są urywane w pół słowa, albo towarzyszy im jakiś dźwięk, który lekko je zagłusza.

ocenił(a) serial na 8

Też mam takie odczucie ale lepiej że zrobili to tak niż dawali dźwięk w stylu PIIIIIIIIIIIIII:d.

ocenił(a) serial na 10
kamilzb

drugi sezon jest najlepszy, tak jak napisał Michael, motyw Pakersów, (w realu Mutantów), pozamiatał. wogóle przez większość serialu ciągnie sie motyw wojny gangów o wpływy na warszawskim Żoliborzu, wszyściutko oparte na faktach jakie rzeczywiście miały miejsce.