PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78730
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Oglądaliście wczoraj o 22 na tvp2? Nazywa sie policjanci z pitbulla. Wczoraj było o Gebelsie, dziś pewnie będzie o innym glinie z serialu.

ghosst

Oglądałem - własnie miałem o tym pisać. Nieźle zrobione, zapowioda się zajebista masa zajebistych wątków.
Już się nie mogę doczekać nowej serii.

ocenił(a) serial na 9
Jordan66

Co nieźle zrobione? Gebels na samym początku przedstawił się jako najlepiej strzelający w kraju, a to miano należało sie Benkowi od pierwszej serii ( pamiętacie strzelnice? :) ) Sam nie wie co gada albo gada na swoje konto. przypomina mi to sytuacje z wedrowaniem po stopniach policyjnych gebelsa. Mi to wygląda nieciekawie, wysyłają naczelnika na plac zabaw i do szkółki. Były takie zaostrzenia owszem ale krótko, tak samo jak garnitury- w 2serii. Mam nadzieje że tu poprostu pokazali tylko odrobine całości a nie główny watek bo niechce mi się wierzyc w takie wyolbrzymianie i naciąganie, no nie zrobili bym nam tego :)

ghosst

Początku nie widziałem - przecież Benek już nie jest najlepsiej strzelającym - więc korona przeszła na Gebelsa - a potem było mocne przecież - znając inne wątki w jakie będzie wplątany Gebels ta prezentacja to dobra rzecz. Wymagania są - także sprawnościowe.

ocenił(a) serial na 9
Jordan66

A po Gebelsie kogo prezentowali, bo niestety nie widziałem... Napiszcie kogo i jak opisali... ;)

ocenił(a) serial na 9
Komentator

Jeśli Gebels ma byc najlepiej strzelającym to gorzej być nie może ;) na stzrelnicy miał spory rozrzut a na rynku tez sie nie popisał (więcej sie zasłaniał jak strzelał - swoją drogą najlepsza scena z całej seri ta strzelanina). Drugi odcinek był o "łapce" który dołączy do terroru - mówią tak na niego bo często sięga po broń, omyłkowo postrzeli Igora, ale wybyacza mu to :) ogólnie jakis taki narwaniec i koleś co to z kobietami lubi przebywać jak żona nie widzi. Gdy ślubna się zorientuje, dojdzie do tragedii w sklepie. Pokazali frgm przesułuchania Łapka vs Damięcki :\, obaj w tej scenie mówili z akcentem w stylu "kryminalnych". Ogólnie nie przypadł mi do gustu, no ale nie oceniajmy jeszcze tak? :)

ghosst

Nieoglądałem tego felietonu, ale jeśli Gebels zabrał Benkowi trofeum najlepszego strzelca w polskiej policji, to reżyserzy ostro przegieli.
PS. Następny felieton 22.10 w najbliższą Niedziele.

Komentator

W niedzielę był Igor - mocny ziom, będzie sobie układal zycie z fajną dupą ale bratanica znów będzie coś kręcić. W sumie po Gebelsie Igor wyrasta na mojego ulubionego Psa.

ocenił(a) serial na 10
ghosst

Czy ktoś nagrywa te felietony i będzie mógł je udostępnić?

hohner

http://www.tvp.pl/tvp2/programy/seria.html?dzial_name=pitbull&news_name=pitbull. odc.18

Troche informacji na temat 18 odcinka PitBulla(9 Marzec).

ocenił(a) serial na 9
lord000

Nielat zwolnił się i wyjechał do Irlandii? No bez jaj, glupiej nie można było? :) Miało byc tak że wyjedzie na szkolenie do quantico tak jak pierwowzór Linda który podobno w Interpolu robi. Najwidoczniej za bardzo krytykował za te posuniecie rezysera (który bierze sie za 5 rzeczy naraz ostatnio) i wogoloe go wy*&^%li. No i jak jeszcze Gebels "dołączy" do Banka, Metyla i Nielata to sorensen ale serial jedank idzie w strone masowej widowni.

hohner

Na itvp nie ma, wiec marne szanse zeby wyplynelo gdzies na necie.
Musialby to ktos nagrywac z TV :/

ocenił(a) serial na 9
20adam20

Nie wie ktoś czy będzie kontynuwoany wątek Metyla?

Komentator

Odpowiedziałbym ale masz zjebany awatar...

Jordan66

Nierozumiem jak można mówić, że serial idzie w strone masowej widowni jak sie nie widziało jeszcze żadnego odcinka...

ocenił(a) serial na 9
lord000

Po prostu to co widziałem nie nastraja mnie pozytywnie, mam takie odczucie po paru klatkach, może wydac się to głupie ale podobnie miałem z innym polskim serialem i sie sprawdzilo. Mam nadzieje że teraz nie będzie tak, za tydzień zobaczymy. Grunt to pozytywne myślenie :)

ocenił(a) serial na 9
ghosst

Widziałem dziś w tv jakis program na tv 4 bodajże, w którym wypowiadał sie Patryk Vega, i było sporo migawek z flmu. Byłem u znajomych wtedy i jakoś niechcący looknełem w telewizor bo znajoma twarz sie pojawiła :0 oglądał to ktoś? jaki to był program?

ocenił(a) serial na 10
ghosst

zgrywa ktos te felietony? nie widzialem zadnego a chcialbym zobaczyc jak to wyglada. gdyby ktos mial to niech wrzuci na youtuba

ocenił(a) serial na 9
hardboiled83

na stronie Pitbulla na itvp.pl jest chyba 5 odcinek tego Policjanci z Pittbula, ten 5 jest o Barszczyku akurat, a jak ktoś ma wcześniejsze to niech da znać.