Oglądaliście wczoraj o 22 na tvp2? Nazywa sie policjanci z pitbulla. Wczoraj było o Gebelsie, dziś pewnie będzie o innym glinie z serialu.
Oglądałem - własnie miałem o tym pisać. Nieźle zrobione, zapowioda się zajebista masa zajebistych wątków.
Już się nie mogę doczekać nowej serii.
Co nieźle zrobione? Gebels na samym początku przedstawił się jako najlepiej strzelający w kraju, a to miano należało sie Benkowi od pierwszej serii ( pamiętacie strzelnice? :) ) Sam nie wie co gada albo gada na swoje konto. przypomina mi to sytuacje z wedrowaniem po stopniach policyjnych gebelsa. Mi to wygląda nieciekawie, wysyłają naczelnika na plac zabaw i do szkółki. Były takie zaostrzenia owszem ale krótko, tak samo jak garnitury- w 2serii. Mam nadzieje że tu poprostu pokazali tylko odrobine całości a nie główny watek bo niechce mi się wierzyc w takie wyolbrzymianie i naciąganie, no nie zrobili bym nam tego :)
Początku nie widziałem - przecież Benek już nie jest najlepsiej strzelającym - więc korona przeszła na Gebelsa - a potem było mocne przecież - znając inne wątki w jakie będzie wplątany Gebels ta prezentacja to dobra rzecz. Wymagania są - także sprawnościowe.
A po Gebelsie kogo prezentowali, bo niestety nie widziałem... Napiszcie kogo i jak opisali... ;)
Jeśli Gebels ma byc najlepiej strzelającym to gorzej być nie może ;) na stzrelnicy miał spory rozrzut a na rynku tez sie nie popisał (więcej sie zasłaniał jak strzelał - swoją drogą najlepsza scena z całej seri ta strzelanina). Drugi odcinek był o "łapce" który dołączy do terroru - mówią tak na niego bo często sięga po broń, omyłkowo postrzeli Igora, ale wybyacza mu to :) ogólnie jakis taki narwaniec i koleś co to z kobietami lubi przebywać jak żona nie widzi. Gdy ślubna się zorientuje, dojdzie do tragedii w sklepie. Pokazali frgm przesułuchania Łapka vs Damięcki :\, obaj w tej scenie mówili z akcentem w stylu "kryminalnych". Ogólnie nie przypadł mi do gustu, no ale nie oceniajmy jeszcze tak? :)
Nieoglądałem tego felietonu, ale jeśli Gebels zabrał Benkowi trofeum najlepszego strzelca w polskiej policji, to reżyserzy ostro przegieli.
PS. Następny felieton 22.10 w najbliższą Niedziele.
W niedzielę był Igor - mocny ziom, będzie sobie układal zycie z fajną dupą ale bratanica znów będzie coś kręcić. W sumie po Gebelsie Igor wyrasta na mojego ulubionego Psa.
http://www.tvp.pl/tvp2/programy/seria.html?dzial_name=pitbull&news_name=pitbull. odc.18
Troche informacji na temat 18 odcinka PitBulla(9 Marzec).
Nielat zwolnił się i wyjechał do Irlandii? No bez jaj, glupiej nie można było? :) Miało byc tak że wyjedzie na szkolenie do quantico tak jak pierwowzór Linda który podobno w Interpolu robi. Najwidoczniej za bardzo krytykował za te posuniecie rezysera (który bierze sie za 5 rzeczy naraz ostatnio) i wogoloe go wy*&^%li. No i jak jeszcze Gebels "dołączy" do Banka, Metyla i Nielata to sorensen ale serial jedank idzie w strone masowej widowni.
Nierozumiem jak można mówić, że serial idzie w strone masowej widowni jak sie nie widziało jeszcze żadnego odcinka...
Po prostu to co widziałem nie nastraja mnie pozytywnie, mam takie odczucie po paru klatkach, może wydac się to głupie ale podobnie miałem z innym polskim serialem i sie sprawdzilo. Mam nadzieje że teraz nie będzie tak, za tydzień zobaczymy. Grunt to pozytywne myślenie :)
Widziałem dziś w tv jakis program na tv 4 bodajże, w którym wypowiadał sie Patryk Vega, i było sporo migawek z flmu. Byłem u znajomych wtedy i jakoś niechcący looknełem w telewizor bo znajoma twarz sie pojawiła :0 oglądał to ktoś? jaki to był program?
zgrywa ktos te felietony? nie widzialem zadnego a chcialbym zobaczyc jak to wyglada. gdyby ktos mial to niech wrzuci na youtuba