PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78738
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Czy ktoś kiedyś doceni ten serial, który prezentuje naprawde najwyższy poziom jeśli chodzi o seriale kryminalne w Polsce?:/

rademenezone

właśnie...,hmm może mi ktoś wyjaśnić jak taki gniot jak kryminalni dostaje telekamerę a pitbull nie!?,czy w tym kraju są same małoletnie mi ni dody i inne przychlasty oglądający tą parodie...,lol!!! dlaczego nie ma jakiegoś fajnego wydania pitbulla na dvd !? w innym kraju taki kultowy produkt miał by już 2 wydania specjalne ,..nie wiem pewnie figurki postaci,komiksy,płyty z muzyka itp,OMFG dlaczego ktoś nie wykorzystuje takiej okazji!!!???????? panie Patryku!! kasa sama się pcha do kieszeni!!

metylmania

Niestety, prawda jest taka, że większość telewidzów w Polsce to widzowie M jak Miłość, Klanu, TVN i itp badziewia, a Pitbull to tak na prawdę serial dla koneserów. A wiadomo jaka widownia czyta Tele Tydzień i oddaje głosy w plebiscycie...
Tak więc nie martwcie się brakiem nagród dla Pitbulla. Coś jest "kultowe" nie wtedy, gdy nam próbują to wmówić dziennikarze i inni spece od reklamy...

kibic17

W sumie prawda jak coś jest doceniane tylko przez niszowa czesc publiki to pozostaje tylko i wyłącznie zauwazone przez nich samych. Wiem ze nie własciwym słowem bedzie stwierdzenie ze prawdziwi fani tego serialu tacy jak my(mam nadzieje) pozostają w undergroudzie, ale napewno pozostają w odosobnieniu. wielu luzi z którymi rozmawiam o "Pitbullu" , nie słyszało o tym serialu albo gdzies tylko otarli się o jakąś wzmiankę. Prawda jest taka ze na piedestale jest syf na który głosują słuchacze i telewidzowie komercyjnych stacji. I także z tego powodu w mediach słyszymy to co słyszymy. A korupcja to już inna strona medalu. ehhh... Pzdr

metylmania

Bo nijakość to dziś cnota - dlatego mamy nijaki rząd, nijakich laureatów nagród i nijakie gwiazdy...

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Z resztą.. no umówmy się... "jaki kraj taki terroryzm!"
Zyjemy w kraju w którym niezauwazony przechodzi nowy singiel Rolling Stons'ów podczas gdy pierwsze miejsce na liście zajmuje.... ekhm...Crazy Frog! I Czy jest sens nad tym płakać?

ocenił(a) serial na 8
1z1000

Dzisiaj przeczytałem na onecie,że serialem eksportowym tvp ma być "tajemnica twierdzy szyfrów" pffff. Na końcu była krótka wzmnianka o pitbullu i glinie;/ Aż dziw bierze jak bardzo nierozgarnięci ludzie pracują w publicznej. Gdyby ten serial był emitowany przez Tvn to mielibyśmy do czynienia prawdopodobnie z prawdziwym kultem pitbulla .Oto link http://film.onet.pl/seriale/0,1709686,wiadomosc.html