PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78730
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Ominęłam sporo odcinków bo jakos zapomniałam o tym serialu ale teraz oglądam znowu. Nie ma Nielata i Metyla, może ktos mi powiedziec co z nimi sie stalo?

ocenił(a) serial na 10
alien_2

To jak się dziwisz że nie ma Metyle, to fest przegapiłeś :)
Metyl przeszedł w drugiej serii na drugą stronę... a Nielat na początku 3 serii wyjechał do Irlandii i już go nie będzie niestety.
Metyl się ma pojawić, a Brak Nielata to jedna z największych porażek 3 serii.

THERION7

ja nie uwazam ze brak Nielata to porazka. To jest wlasnie myslenie komercyjnych seriali - jak postac sie podoba to musi byc do konca. Przez to nie bylo by dramatu ze smierci Moniki, Benka. Nie wszyscy musza przezyc do konca. Niektorzy giną inni wyjeżdżają, to jest wlasnie prawda o policji. Gdyby zginąl, lub odszedl z policji gebels, igor albo despero tez bys psioczył

ocenił(a) serial na 10
videomaniak6

Ale Nielat żyje i ma się dobrze. :)

videomaniak6

gdyby zginal Gebels, Igor albo co lepsze Despero to serial po prostu by sie nie sprzedal :) zwyczajnie m.in. oglada sie go dla akcji jakie tworzą te osoby, dla charakterystycznych tekstow Despera czy Gebelsa, dla zajebiscie sympatycznej twarzy Igora
gdyby ich zabrakło, a na ich miejsce wszedl jakis tam Zawada z kryminalnych to ja cież pier.... wole nie myslec ;)

ocenił(a) serial na 10
THERION7

hahaha! brak nielata to porażka? błagam...

ocenił(a) serial na 10
1z1000

Największa porażka III serii.
Rafał Mohr, grał go kapitalnie!

alien_2

ee to głupie, musze gdzies znalesc te odcinki. nic nie mówią o tych postaciach i tak sie chcialam dowiedziec. Nielat pojechal do irlandii dlaczego? i czemu metyl przeszedl do tych drugich bo nie ogladalam wcale tych odcinkow i jakos nie moge znelsc opisów.

alien_2

Metyl chlał, zaszył sie, ale po pijaku postrzelil swoją kobiete.
Wtedy trafil do detektywa Ostrowskiego (nie mylic z Rutkowskim :D :D ), ale od niego tez odszedl bo Ostrowski robil wszystko pod publiczke, dla kasy i rozgłosu, a nie zeby komukolwiek pomóc, a Metyl to wszystko obnażył przed kamerami
co do Nielata to po prostu wyjechal do Irlandii bo Rafał Mohr grający tą postac nie dogadal sie z producentami :) cos tam czytalem ze mial byc, juz bylo wszystko dograne i w ostatniej chwili jednak sie wycofali z tej postaci :)

cool16

szkoda bo lubiłam nielata a zapity ryjek metyla mnie drażnił;) dzieki za informacje

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Tu masz streszczenia odcinków: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1216564
Ale polecam poczekać na DVD z II serią. Naprawdę warto!.

ocenił(a) serial na 10
alien_2

metyl skumał się z Śrubą, nie wiadomo jak z nim sie zgadał, ale może przez Misze z 2 odcinka 2 serii? Zreszta postac Metyla jest chyba najbardziej dramatyczna. Stoczył sie na dno, zeby wyjśc na jaką taką prostą i wkońcu poszedł na łatwą kase. na robocie znał sie chyba tylko lepiej Benek