PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79097
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

ZEBY TYLKO NIE BYLO RENII!!TA BABA JEST PO PROSTU ZALOSNA, NIE GRA NIC,PO PROSTU NIC , ROBI Z TEGO SERIALU PARODIE I OBNIZA POZIOM.MAM NADZIEJE ZE JEJ NIE BEDZIE I ZNIKNIE, DO MONIKI TO NAWET NIE MA CO JEJ POROWNYWAC,JEST JESZCZE KWESTIA UBIORU,PAMIETAM ZE MONIKA NORMALNIE SIE UBIERALA I PO PROSTU WYGLADALA NA POLICJANTKE A RENIE CZASEM WIDAC W JAKICHS SUKIENKACH.NO KOMEDIA.PODSUMOWUJAC NIGDY WIECEJ RENII W PITBULLU!!!

użytkownik usunięty
obserwator_4

Do czasu jakiejś oficjalnej zapowiedzi tylko takie kurioza Ci zostały - http://www.youtube.com/watch?v=QbT4TVOvNrQ ;) No i Renia jest, jak widać.

Najlepsza postacia w tym serialu jest despero. To jest człowiek stworzony do tej roli. Nikt moim zdaniem nie zagrał by jej lepiej. Ta cala ekipa z pierwszej serii serialu jest najlepsza oprócz nielata. Mam nadzieje, tak jak wieszkosc, ze 4 seria PitBulla ukaze sie na jesieni. CZEKAMY!!

paweldabrowski1991

Despero to na pewno najlepsza postać w serialu, ale człowiekiem stworzonym do tej roli jest Marcin Dorociński ;) którego średnio lubie. Nie ma możliwości aby na tej jesieni ukazała sie 4 seria Pitbulla gdyż pan Patryk Vega realizuje swoje inne projekty a innym reżyserki nie odda (wrócił mu rozum).

ocenił(a) serial na 8
adletow

No nie wiem czy do końca mu wrócił skoro robi film z Trzebiatowską...
Fakt jednak że to co teraz kręci to dla odmiany inny gatunek z tego co słyszałem....

WOLVERINE55

W sumie to mi się jakoś nie widzi zeby 4 seria w ogóle powstała, bo Vedze chyba już się nie chce. Zainteresował się tematem policji (Pitbull początkowo miał się nazywać "Policja") zrobił serial 5 odcinkowy a 2 serie zrobił tylko dla kasy (bo pierwsza się spodobała widzom i można było to pociagnąć i kaske wydoić). 3 serie olał całkiem, wolał TwT bo wiadomo, że TVN więcej kasy na stół położy.

ocenił(a) serial na 10
adletow

Więcej wiary w człowieka. Jestem przekonany, że dla takiego reżysera większą frajdą jest zrobienie 4 serii Pitbulla niż czegokolwiek innego. Jednak musi na to być kasa, a nikt jej z własnej kieszeni nie wyłoży - trzeba o tym pamiętać. Teraz mamy kryzys i są cięcia niemal wszędzie, także spodziewam się, że TVP postanowiło póki co oszczędzić na 4 serii. Wg mnie duży błąd, bo oglądalność teraz mogłaby być naprawdę wysoka - coraz częściej spotykam się z opiniami wśród znajomych, że Pitbull to naprawdę dobry serial i że dopiero teraz się o tym mieli okazję przekonać.

Wg mnie czas na zrobienie 4 serii pomalutku się kończy - nie zapominajmy, że aktorzy się starzeją, zmieniają w jakiś sposób - to już może być zupełnie inny serial za jakiś czas. Oczywiście inny nie znaczy, że gorszy. W każdym razie mi 3. seria podobała się tak jak i poprzednie i nie miałbym nic przeciwko temu, żeby robili ją różni reżyserzy - aktorzy się obronią. :)

sphinks

Gdyby dla Vegi frajdą było zrobienie kolejnych serii Pitbulla niż czego innego to sam reżyserowałby 3 serie a nie powierzył to amatorom. On po prostu 3 serię zlekceważył mimo iż kryzysu nie było, a kwestia abonamentu była mniej poruszana niż obecnie. Czy aktorzy się obronią? Ci starzy tak, ale ktoś nowy będzie musiał dojść i jeśli będzie kwintet reżyserów każdy nową postać będzie prowadził inaczej i w konsekwencji się spierdoli jak to było z Łapką. Na początku to był taki "młody Despero" potem Mareczek z Kryminalnych i w konsekwencji postać poszła się jebać.

ocenił(a) serial na 10
obserwator_4

Tak mi się wydaje, że może trzeba często w necie poruszać temat 4 serii to jeżeli filmowcy zobaczą, że jest zainteresowanie to cos pomyślą w tym kierunku.. powiem Wam, że mam wszystkie odcinki nagrane i jak sobie przez ostatnie trzy dni odświeżyłem pamięć to teraz cholernie mi brakuje kolejnej części.
Ale najbardziej nie mogę z tekstu: "Barszczu, Barszczu spokojnie, powiedz o co chodzi", jak sobie z Gebelsem siedzieli w lesie przy grilu :) no to jest po prostu w genialny sposób powiedziane..

PeCha

To wszystko zależy od Patryka Vegi, zresztą i tak więcej jest głosów sikających na widok Małaszyńskiego nastolatek niż ludzi interesujących się Pitbullem.