PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79089
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Nie myslalem ze to napisze, ale jednak. Kolejny odcinek juz z Matwiejczykiem na rezyserce imo na razie najlepszy z 3 serii.
Co prawda od tych lovellasow ciagle mnie mdli, ale watki jakie dali naprawde ciekawe i niezle poprowadzone. Beda spoilery wiec jak ktos nie ogladal lepiej niech nie czyta.

Watek z Sybilla i pierwsza dobre, ostre przesluchanie Barszczyka do spolki z Lapka. Swietny byl tez lekko humorystyczny motyw z szukaniem broni w kontenerze.
Spodobal mi sie miare wjazd Despera do Kubusia i ogolnie jego ostra gadka z Dzemma. Niezgorszy byl watek z gwaltem, Renata nawet pokazala pazurek. Ogolnie zdecydowanie ten odcinek sie obronil. Jedyne co mnie strasznie martwi (poza tymi watkami milosnymi) to slabsza forma Gebelsa, ale bral udzial w tylko jednej scenie, mozna przymknac oko.
Wyraznie tez widac ze przestali szczedzic przeklenstwami i zargonem. I tak trzymac, moze sie jeszcze troche podciagna i juz bedzie calkiem niezle.

ocenił(a) serial na 8
aksu47

I dlatego NIE WOLNO rezygnować po pierwszych trzech odcinkach :)

aksu47

Końcówka odcinka z 'Łapką' i 'Barszczem' naprawdę mocna, a żart ze śmietnikiem powalający.

Kubuś okazał się być niezłym pomyleńcem, z drugiej strony sąsiadce kulturalnie zakupy przynosi, zapowiada się ciekawa postać.

Love stroy idiotyczne, dzięki bogu, że nie zafundowali nam jeszcze jakiejś żenującej sceny łóżkowej...

Kufa, ITVP 6 zeta już sobie liczy za odcinek, masakra, ale musiałem zobaczyć :D

ce2ar

4 odcinek zupełnie dobry. Najlepszy jak dotąd z III serii. Nadal jednak wkurzająca jest Renia, której udział w Pitbullu winien ograniczyć się do 2 odcinka, gdzie wypadła OK. Swoją drogą ciekawe, jak szeregowa policjantka z zadupia przyjeżdża do stolicy i zaczyna rozstawiać po kątach swoich starszych kolegów. Trochę to naiwne.

Barszczyk odwala w 4 odc. wreszcie dobrą robotę, mam nadzieję, że okaże się, że wcale nie jest takim chujowym pracownikiem, do czego dotyczczas nas przyzwyczaił. Gorzej z Łapką (ten idiotyczny pseudo nie przestaje mnie irytować), który nadal cwaniakuje i na razie jest głównym hamulcowym w sprawie Sybilli.

Jak poprzedni odcinek był prawie bez Despera, tak ten jest prawie bez Gebelsa, za to Sławek pokazuje dobrą formę u siebie w chałupie i w mieszkaniu męża swojej dziewczyny.

Gorzej, że szykuje nam się chyba jakiś głupawy wątek obyczajowy z Renią i Olką oraz Igorem w rolach głównych.

Najbardziej podobała mi się scena przesłuchania z Barszczykiem i jego tekst, że on się wyśpi a jego zastąpi go bardziej wypoczęty kolega.

ocenił(a) serial na 1
aksu47

"Napierdzielanka wręcz to się teraz krav nazywa?!"

:)))

aksu47

"co to, wyspa skarbów? tak mało wam już płacą?"
-ochorniarze do łapki i barszcza przeszukujących kontener ze smieciami:)))

videomaniak6

SPOILER Kubuś: "jestem mężem twojej narzeczonej, jestesmy prawie jak rodzina"
Despero: "nie wierze..."
dobry tekst.

ocenił(a) serial na 1
lord000

"Ty mi synu chcesz wmówić, że komendant ma telefon na srak-takach?!"

Dobry tekst. Dobra scena :)

aksu47

przesłuchanie barszczyka i łapki było ostre? No nie wierzę, przypominało mi raczej przesłuchanie w stylu kryminalnych. Ostre to było przesłuchanie Igora, tego wojskowego, co to niby odciął łeb swojej żonie w 1 odcinku drugiej serii.

salios

SPOILER: Podczas tego przesłuchania najbardziej żenujące było to, że obaj podejrzani akurat w tym samym czasie przyznali sie do winy... co za dziwny zbieg okoliczności. To są perfidne akcje w stylu kryminalnych
pomału zaczyna mnie to irytować...

lord000

SPOILER
Przecież byli w zmowie, pewnie ustalili, że o danej godzinie obaj przyznają się do winy, IMO nie jest to jakieś nieprawdopodobne. Szukasz dziury w całym.

ce2ar

ostre przesłuchanie!? gdzie bo nie zauważyłem...,odcinek najsłabszy według mnie , nic sie nie dzieje ,hmm to jednak nie tylko wina reżysera ale również scenariusza...,generalnie może być.,następny odcinek zapowiada się ostro (strzelanina) oraz zabawnie (wyjście na miasto w nowych mundurach)

metylmania

chyba juz gorzej niż odcinek z łomiarzem nie da sie spaść wiec raczej bedzie teraz tendencja wzrostowa jakości

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Picu

Najlepszy odcinek 3 serii. W końcu nie było śmiechów z Barszczyka, które już mnie irytowały (co za dużo to nie zdrowo). I nareszcie Barszczu pokazał, że nie jest taką łamagą. Końcówka też niczego sobie. Tak trzymać.

Ghost76

Dokładnie, zgadzam się w 100% z przedmówcą.

ocenił(a) serial na 9
aksu47

Nom odcinek na odpowiednim poziomie chociaż muszę przyznać że ta cała Renia coraz bardziej działa mi na nerwy, co do sprawy Mola to te baby same są sobie winne zachciało sie egzotyki to się doigrały...