PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78730
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Chciałbym poruszyć problem spierdzielonego potencjału pitbula z perspektywy fana tego filmu (filmów).
W usa jak każdy wie z gówna zrobią złote cukierki,ze średnio fajnej produkcji zrobią niby kultową manię:komiksy,soundtrack,plakaty,ubrania,specjalne edycje itp..
dlaczego pytam się!? dlaczego nikt nie uprawia tego w Polsce przecież pitbull to złota żyła ,kto by nie chciał kupić płytki z ze znakomitą muzyką z pitbulla albo specjalnej edycji dvd,5.1, z wyciętymi scenami i wywiadami z policjantami oraz aktorami i P.Vegą...
Oczywiście nie ma nic.. i muszę się czuć jak pirat ściągając sobie tv ripy z netu... LOL

ocenił(a) serial na 10
metylmania

Dlaczego?

Ponieważ jesteśmy mniejszością...
Ponieważ polscy widzowie wolą M jak Mdłość...
Ponieważ producent nie jest z tvp...

1z1000

mniejszośćią? w stosunku do kogo,czego ?\
nie wiem co ma producent do tego ale i tak nie rozumiem,skoro powstaje kolejna seria czyli ma popularność,dlaczego wciąż nie ma dvd edycji!?
jak tak dalej pójdzie to doczekamy sie jakiegoś fanowskiego wydania ;), nie oficjalnego...co zrodzi oczywiście kolejny problem, ratunku co za bajzel!

metylmania

Metyl odpowiedz jest prosta. Nie wydaja na DVD bo im sie nie opłaca. Tak naprawde mało ludzi ogląda pitbulla, przekonaliśmy sie na telekamerach Pitbull 25.000~ głosów
Kryminalni 150.000~ głosów.

ocenił(a) serial na 10
lord000

dokładnie o tę mniejszość mi chodzi.

I nie chodzi tu tylko o gust polaków, ale o kasę jaką posiada tvn.
Poprostu reklamuje się gówniane produkcje tvp zamiast tych wartościowych

1z1000

smutne to wszystko... :(
ide na browar

ocenił(a) serial na 10
1z1000

Jest strona FUN KLUBU : http://www.pitbullserial.info
Sporo nowych materiałów , mają być making offy i zdjecia z planu z aktualnych odcinków.
Wydawana jest DVD z 1 serią .
No i pojawił się na youtube kanał video PITBULLA. Zobaczcie !!!
http://pl.youtube.com/user/filmowy

ocenił(a) serial na 9
metylmania

Pisalem juz na temat tego serialu w watku "Igor". Nie jestem jakims zapalencem, ktory uwaza ten serial za mistrzostwo kinematografii w Polsce ale uwazam go za przelom w polskim swiecie seriali. W sumie kazdy z Was ma racje, ten serial umiera przez nasza publiczna telewizje. W koncu mamy cos na poziomie i oprocz samych zainteresowanych kazdy ma to w dupie. Film jak i pierwszy i drugi sezon ( transza dla nielubiejacych sformulowan from USA ) wg mnie jest genialny i na poziomie, ktos z mojego kregu walcuje w fabryce, a konkretnie w Glownej. Opinia tego kogos o Pitbullu: jest najlepszy z tego co widzialem w polskiej tv chociaz to jest tylko ulamek. 3 sezon sklania sie do TVN`owskiej produkcji, prosze producentow, nie robcie tego temu serialowi. Potrafiliscie wykorzystac talent aktorski Grabowskiego, Mohra, Stroinskiego, Dorocinskiego i Krolikowskiego i wielu innych znakomitych aktorow, nie robcie z tego komercyjnego fimu!!! Film i serial ogladalem ze znajomymi z innych stref czasowych ;) Byli zachwyceni, oni na poczatku mysleli ze ogladaja dokument! Widzieliscie amerykanski Shield? Ogladnijcie i porownajcie do Pitbulla. Moim zdaniem to jest porownywanie M jak Masakra i naszego serialu. Pozdrawiam i czekam na polemike.

Bartass

Bartas...nie na temat trochę ale ok ;),to temat o nie wykorzystaniu pitbula do jego dalszej promocji i oczywiście olaniu fanów (edycje dvd , soundtrack itp)

ocenił(a) serial na 10
metylmania

właśnie czemu nie ma edycji dvd i soundtracka , ..... ;(

tyrantx

Masz. Czytaj.

http://www.filmweb.pl/topic/341021/za+muze+z+pitbula%2C+stawiam+piwko!!.html

Titus_

ok dzięki Titus :) ,to już niedługo...,ciekawe jak okładka