PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78752
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Pomyslalem że warto miec pierwszy i drugi sezon tego serialu chocby po to żeby czasem zorientowac się co tak naprawdę mówia aktorzy. Sadzilem ze napisy beda wstawiane ze scenariusza. A tu widze że chyba raczej ze słuchu są. Oto przykładowo wybrany dialog z serialu w wersjii orginalnej i z napisami:
Odc. 9 scena w siłowni Deper pokazuje fotki dla Fogiela:
-to może mi jeszcze powiesz kto ich odjebal?
-co ty zajebali ich,powaznie?
-no
-kur..

a teraz napisy:
-powiedz mi jeszcze kto ich odwiedza
-chcesz ich zajebac, powaznie?

Jesli kto wie to powiedzcie mi co powiedziala pani doktor to Benka jak poszedl sie zbadac zaczynala tak: posluchaj albo bedzie jak na zdarzeniu...
i co powiedzialgebels do metyla jak ten rzekl iz myzlal ze trapezy juz wycofali z policji wtedy gdy opisywal mu historie z amfa

ocenił(a) serial na 9
ghosst

jeśli chodzi o rozmowę Benka z panią doktor. to dalej było: strzał w serce i Czałczesku (piszę jak się wymawia, a nie jak pisze). cóż, choroba wieńcowa - delikatne stres, czy podniecenie i może być kapota. ogólnie dużo slangu w serialu jest i trzeba kilka podobnych proukcj obejrzeć, bądź znać sie na robocie, żey zrozumieć. Czy zgniłka, czu zdarzenie, czy charony zawsze obecne.
Jeśli chodzi o drugi mowty, to (jeśli dobze pamiętam) to chodziło o to, ze ów trapez był na cywilnych blachach (wówczas Metyl już robił dla Śruby i chciał zmylić trop Gebelsowi). A jak nie o to, to dooglądam odcinki i napiszę)

z pozdrowieniemi

borsuk