PitBull

2005 - 2008
8,2 80 tys. ocen
8,2 10 1 79609
8,0 7 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Mam propozycje by na tym forum był podobny temat jak ten który założyłem na forum ''Trzeciego Oficera''.
Zasady zabawy są proste osoba która udzieli poprawnej odpowiedzi na pytanie zadaje następne.
Ja zaczynam:Od kogo Gebels dostał pistolet dzięki któremu wrobił Metyla w próbę zabójstwa?(podać pseudo postaci, poza konkursem możecie podać imię nazwisko aktora który grał tą role oraz kogo grał w mojej ulubionej trylogii,''Oficerze znaczy:D.
Nie wymagam tego:D

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Gebels otrzymał ten pistolet od Kmieciaka.

ocenił(a) serial na 8
bardzo_niedobry_ludz

Tak było zadajesz następne pytanie.
<za krótki>

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Moje pytanie brzmi:

Z którego miasta w Rosji pochodzą zamordowany homoseksualista Witalij Kaługin i jego matka Gala (kobieta Gebelsa)?

P.S. Kmieciaka grał w "Pitbullu" Joachim Lamża, który w "Oficerach" grał Trojana.

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Z Kaliningradu chyba ?

Jakby było dobrze to moje: w jaką gierkę zagrywał się Jarek, syn Gebelsa? [jak nazwali ją w filmie albo jeszcze lepiej jak nazywa się naprawdę:]

ocenił(a) serial na 9
Picu

Bardzo dobra odpowiedź, więc teraz odpowiadamy na Twoje pytanie, WOLVERINE55. Pozdr:)

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Przepraszam, miałem na myśli forumowicza "Picu" rzecz jasna.

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Kmieciak jest mocny.Najlpesze bylo jak mu w pierwszym sezonie Gebels pakowałe bene spuszczona z autek z parkingu na którym dorabiał.hehe niemogłem z tego

ocenił(a) serial na 9
Picu

@Picu, to był z tego co pamiętam Maluch Racer ? :>

Ile lat ma Olga w chwili gdy ją poznajemy ?

lisu_15

Olga? Chyba OLA :P Jak Ola to miała 15 lat:)

ocenił(a) serial na 9
lisu_15

A no też w 2:> Ale w pierwszej serii Gebels wziął łapówę żeby mógł pograć w "Maxa Bloooda" a tak naprawdę z tego co podglądałem to była jakaś część "Metal Sluga" :D