PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79097
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Ranking reżyserów

ocenił(a) serial na 10

Ciekaw jestem jak oceniliście prace reżyserów w trzeciej serii.
Według mnie powinno to lecieć tak:
1.Kasia Adamik
2.Greg Zgliński
3.Dominik Matwiejczyk
4.Xawery Żuławski

Pani Kasia najbardziej zbliżyła się według mnie to obrazu pitbulla z drugiej serii( szczególnie odcinek z Mariuszkiem)
Greg dobrze zakończył ten serial iodcinki również trzymały poziom.
Pan Dominik natomiast zafundował nam dużo wątków mafijnych z kmieciakiem...
No a Xaweremu udał się tylko jeden odcinek (2) moim zdaniem jeden z lepszych w trzeciej serii, ale odcinek 1 a szczególnie 3,jakby zmienić tytuł filmu, to nikomu by nie przyszło do głowy ze to może być pitbull...

THERION7

1.Kasia Adamik
1.Greg Zgliński
3.Dominik Matwiejczyk
4.Xawery Żuławski

Panią Katarzynę i Grega postawiłbym na równi. Dominik był niewiele gorszy, poza tym w porównaniu do wcześniejszego Xawerego – niebo a ziemia. Xawery powinien dostać Oskara za wątek ‘Zawiszy’, ale za resztę swoich odcinków i masę głupich wpadek, należą mi się tęgie baty.

Ogólnie gdyby pozbyli się Xawerego, ta sama ekipa spokojnie mogłaby kręcić IV serię :)

ocenił(a) serial na 10
ce2ar

Ja osobiście wolałbym żeby IV serię, o ile taka będzie, reżyserował Pan Patryk, no i jakby wziął sobie do pomocy kogoś takiego jak Pan Sławek Opala (II Seria) to byśmy się na pewno nie zawiedli.

ocenił(a) serial na 8
THERION7

1. Kasia Adamik - jej odcinki były mocne, ciekawe i bez większych bubli (najlepszy jej odcinek o Marczuku)
2. Greg Zgliński - za ciekawą końcówkę i pierwszy odcinek zbliżający się nieco do I(!) serii - chlanie wódki w prosektorium i walki w klatkach
3. Dominik Matwiejczyk - stokroć lepiej od Xawerego Ż, ale Kasi Adamik do kolan nie dorósł
4. Xawery Ż. - totalne dno, szczególnie moment, jak Igor z Renatą łapią złomiarza i zaczynają się namiętnie całować - a to przecież nie Sryminalni