1) Skąd Gebels ma zrypaną nogę ?
2) blokada na kawasaki co Łapka postrzelił niewinnych gości, tyle czasu minęło i nagle na jakiejś wiejskiej drodze ustawili blokadę a oni tam akurat przejeżdzali... Na każdej drodze stawiali blokadę ?
3) Jak juz dorwano rzeczywistych sprawców napadu na hurtownie - co, skąd, i jak wiedzili że akurat tam będą... załóżmy że ktoś ich widział, i co zdążyli przyjechać z całym oddziałem. A ci czekali, co oni tam robili w nocy przecież hurtownie jeśli akurat napadali na nią też mają swoje godziny pracy...
4) o nie wpełni sprawnym Gebelsie zabranym na akcję już nawet nie wspominam...
Jak na moje oko najsłabszy odcinek Pitbulla :/
.
1.To stało się pomiędzy kręceniem odcinków i nie mieli tego jak wytłumaczyć, więc lepiej nie tłumaczyć.
2.Przecież było że zablokowane były prawie wszystkie drogi, ale że to jest serial, to akurat trafiło na kogoś z bohaterów, bez sensu byłoby żeby się dowiedzieli przez radio, lub przez krótkofalówkę,że jakiś policjant postrzelił motocyklistów.
3. Przecież Mówili że wieźli utarg i ktoś śledził ich motorem, policja namierzyła motor i została ostrzelana a sprawcy uciekli, podejrzewali że sprawcy się wrócą. Nie powiedzieli kiedy to było, więc mogło to być równie dobrze pod wieczór.
Serial jest z 2008 Roku, a jeszcze nie było długich dni, więc tak ciemno mogło być już tak gdzieś 20-21.
4.No też nie wiem ocb z gebelsem, ale on tylko wydawał polecenia, nigdzie nie biegał.
Według mnie jeden z najlepszych.
Zgadzam się z Jordanem. Jeden ze słabszych, jeśli nie najsłabszy. Jednak przede wszystkim przez marną, łzawą i naciąganą historię Łapki i kolesia z motoru. Łapka wypadł bardzo słabiutko, pretensjonalnie.
Jedyne co mi się podobało w tym odcinku to rozprawa rozwodowa - Bolca i Dżemmy - nawet nieźle zagrała ta lala te minki wkurwienia.
Dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie te pościgi i blokady za kawasaki a jakiekolwiek tłumaczenie pogrąża ten wątek - najlepiej o nim zapomnieć.
Podzielam wasze krytyczne uwagi. Swoją drogą w realu łapka dawno byłby zawieszony, dostałby sanki i pare zarzutów.